Rekordresultat för Garageportexperten

Rekordresultat för Garageportexperten

Sveriges största leverantör av garageportar gör sitt bästa första kvartal någonsin. Volymen ökar med 23 procent jämfört med 2016, och Garageportexperten står för långt mer än hälften av de takskjutportar som rapporteras inom branschorganisationen Portgruppen.

– Det känns jätteroligt att konstatera att vi har gjort vårt bästa första kvartal någonsin. Vi har haft en jämn och hög försäljning av portar till privatpersoner och kryddat det med en väldigt bra start på året vad gäller leveranser till exempelvis bostadsrättsföreningar, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten. 

Medan branschvolymen som helhet var oförändrad så levererade Garageportexperten hela 23 procent fler garageportar under det första kvartalet jämfört med 2016. Därmed står Garageportexperten för 62 procent av Portgruppens totala försäljning, en ökning från 51 procent. 

– Kombinationen av våra kompetenta franchisetagare och såväl nya som ombyggda butiker ger oss väldigt goda förutsättningar för försäljning. Sedan tror jag att allt fler upptäcker vårt målmedvetna arbete med kvalitet och säkerhet – inte minst att vi enbart har certifierade montörer, säger Mikael Holmstrand.

 

Läs artikeln i sin helhet på Mynewsdesk

Källa: Mynewsdesk