Alltjänstpoolen söker nya förmågor

 

Alltjänstpoolen™ erbjuder tjänster inom trädgårdsanläggning och trädgårdsunderhåll, el, måleri, renovering, om- och tillbyggnader mm. 


Vår personal är förutom yrkesfolk, en blandning av veteraner och ungdomar, vilket vi tror ger en bra blandning av erfarenhet kombinerat med vilja, styrka och entusiasm. 


Vi expanderar nu och söker nu franchisetagare som vill ta hand om ett eget område i Linköping, Göteborg, Sydöstra Skåne, Blekinge, Södertälje, Södra Mälardalen, Västerås och Norra Mälardalen. 


Läs mer om Alltjänstpoolen™ här www.alltjanstpoolen.se 


Gillar du människor och vill starta eget med en begränsad risk, så kan franchisetagare i Alltjänstpoolen™ vara något för dig! 


Vi erbjuder ett beprövat och nyckelfärdigt affärskoncept som innehåller varumärke, marknadsföring och utbildning. Förutom detta så får du löpande support i konceptet och du får en grundläggande introduktion tills du känner att du behärskar alla verktyg. Du får tillgång till affärssystem, fakturering, hantering av ROT/RUT-avdrag, hemsidor, mallar, avtal, lönehantering och skattefrågor, så att du istället kan ägna tid och kraft på att ta hand om dina anställda och att göra kunderna nöjda. 


För att lyckas som franchisetagare hos Alltjänstpoolen™ tror vi att du: 

  • Tycker om att jobba med människor 
  • Älskar att ge kunderna en bra service 
  • Har en stark drivkraft att bli egen företagare 
  • Kan entusiasmera dina medarbetare 
  • Är van att göra affärer
  • Har en ordnad ekonomi och möjlighet att sätta in eget kapital i ditt företag 

För att bli franchisetagare hos Alltjänstpoolen™ måste du ha ett eget aktiebolag, men om du inte redan har ett, så kan vi hjälpa dig uppstartshjälp. 


Är du intresserad av att ansöka som franchisetagare så kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret så kommer vi att ta kontakt med dig för en inledande intervju. 

 

Alltjänstpoolen