Brunos Korvbar expanderar och söker franchisetagare!

 

Sedan 1992 har familjeföretaget Östermalms korvspecialist funnits på Nybrogatan 57. Konceptet är många olika sorters korvar av högre kvalitet, grillade efter beställning som sedan serveras i franskt bröd med hemliga, hemmagjorda såser och surkål. Det har visats sig bli väldigt uppskattat av väldigt många. 2015 expanderade vi och öppnade Brunos Korvbar i en liten lokal på Rosenlundsgatan 20 på Södermalm.

Genom åren som gått har vi fått en hel del uppmärksamhet av tidningar, tv och radio. Bland annat har Mat-Tina varit på besök och gjort ett reportage, BBC i England, Gyllandsposten från Danmark och vi har även blivit rekommenderade i turistböcker, ”100 under 100” och i boken ”Where chefs eat” mm. Vi har nämnts i flera författares böcker, så som Jens Lapidus och Denise Rudberg samt varit del av möhippor och svensexor, gjort flertal cateringar och mycket annat. Vi har även blivit utsedda till årets korvkiosk 2019 av Korvakademin. 

 

Nu erbjuder vi Brunos Korvbar som franchise och söker nu franchisetagare som delar vår passion för kvalitativa korvar, nöjda kunder och snabb service.

Vill du veta mer? fyll i ett intresseformulär eller kontakta oss direkt!

 

Brunos Korvbar