Fronta söker franchisetagare i hela Sverige!

 

Fronta är en rikstäckande återförsäljarkedja i profilreklambranschen. Vi hjälper våra kunder att marknadsföra sig kostnadseffektivt via produktmedia. Fronta finns på ett flertal orter runt om i landet vi blir hela tiden fler.

Frontas affärsidé är att vara en strukturerad och effektiv partner. Vår ambition är att arbeta strategiskt och målinriktat med promotionfrågor. Med det menar vi att vi vill bidra med råd och stöd i allt som rör och gränsar till marknadsföring via produktmedia. Hur fungerar den här produkten mot din målgrupp? Hur integrerar vi produktmedia i en specifik kampanj? Vad har era anställda mest nytta av?

Kunden ska erbjudas rätt produkt till rätt pris i rätt tid. Ibland handlar det om större upplagor för kortlivade kampanjer, andra gånger är det en julgåva till viktiga kunder.

Andra värdeord vi vill luta oss mot är hög servicegrad med stort engagemang. Våra kunder vänder sig till oss med ett förtroende som vi ska förvalta på bästa sätt.

 

Slå till och gör verklighet av drömmen att bli egen företagare!

Som franchisetagare ansvarar du för att driva försäljning enligt Frontas koncept samt att vara ett föredöme som ledare för medarbetare och Fronta kedjan.

En viktig grundförutsättning och värdering är att man tycker det är roligt att ge service till kund och medarbetare för att nå framgång och lönsamhet. Meriterande är erfarenhet från handel, reklam, eget företag mm. Du har minst gymnasieexamen samt kunskaper i ekonomi och data.

Du får tillgång till Frontas egna unika varumärken, samt alla Frontas leverantörsavtal. Frontas centrala marknadsföring ligger som bas och kompletteras med lokala aktiviteter. Utbildning av personal ligger högt på dagordningen hos Fronta, den får du som franchisetagare tillgång till. Stabstjänster som ekonomi och administration tillhandahålls också av Fronta

 

Är du intresserad? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan på www.fronta.se