Vi har fler kunder än butiker!

 

Därför behöver vi nu fler taggade, passionerade och drivna företagare som vill vara med och bygga nordens starkaste yogurtkedja med oss.

Vi tror att du är en nyfiken och driven person, någon som vill ta steget mot eget men med tryggheten i ryggen som en franchiseorganisation kan ge. Vi tror att du gillar att jobba i en miljö med direkt kundkontakt, med fräscha produkter och i en poppig och glad butik. 

 

I vårt driftsupplägg ger vi er tillgång till ett fräscht, driftenkelt och väl genomarbetat koncept med en produkt med hög kvalitet. Vi är hela tiden på tårna vad gäller trender och ser till att ha ett uppdaterat, läckert och inbjudande koncept så att kunderna inte kan slita sig från oss.

Som franchisetagare investerar man själv i inredning och maskiner och äger således sin butik. Vi har under åren jobbat upp ett starkt nätverk av leverantörer och vet vad som fungerar och krävs för konceptet och har priser som är svårt att komma ner till som enskild aktör. Vi kan hjälpa till med att hitta finansiering, det du själv behöver få fram är aktiekapitalet till ditt företag och en kontantinsats. 

Känns detta som en spännande framtid så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer. Fyll bara i intresseanmälan så hör vi av oss.
Kul att du tittade in! 

 

(Froyo är medlem i organisationen Svensk Franchise och vi tror på att lönsamma, supportade och nöjda franchisetagare är det enda som kan bygga en stark franchisekedja)

 

Froyo