Bli franchisetagare till Grab & Go Burger!

 

Grab and Go Burger erbjuder en unik lösning för marknaden där enheterna ej kräver något ventilationssystem. Denna unika lösning möjliggör att vi kan stå precis var som helst (tex. I gångstråk) och erbjuda våra egenproducerade hamburgare till bra priser med hög kvalitet. Detta skapar oändliga  möjligheter och är grunden till uppstarten av detta projekt, där varumärket och vår plattform hela tiden kommer utvecklas för att ligga rätt i tiden. Grab & Go:s koncept innefattar ett attraktivt hamburgerutbud med en stor variation av närproducerade hamburgare och tillbehör. Självklart erbjuder vi även vegetariska samt veganska burgare.

Grab and Go Burger:s tillväxt sker genom franchising och där vi är väldigt noga med vem som blir franchisetagare. Vi ser gärna passionerade och drivna entreprenörer som vill vara med att växa och påverka. Just nu är vi i en projekteringsfas och flertalet diskussioner pågår med olika fastighetsägare och potentiella franchisetagare.

I vår utveckling av varumärket så arbetar vi med en helhetslösning. Vårt koncept innefattar ett attraktivt hamburgerutbud, en stor variation av hamburgare under hela dagen, där vi även erbjuder veganska samt vegetariska burgare, med tillbehör såsom sötpotatispommes som har 85% mindre kalorieinnehåll än fritöspommes då vi använder oss av luft/vatten-system som även här gör oss unika. Vi har valt att arbeta med svenskt kött samt lokala bagare med hamburgerbröd.

Vi äter också med ögat, så en snygg presentation av våra burgare är väldigt viktig. Som kund skall du vilja äta just våra burgare. Det är också viktigt för oss att hela tiden utveckla vårt sortiment, testa nya trender och skapa kombinationer du inte hittar överallt. Konceptets bredd kommer variera från restaurang till restauranag i form av storlek på ytor och inredning på våra trucks. På våra stora ytor kommer vi kunna att erbjuda sittplatser, samt ha enkla menyer på lägen där folk är på springande fot som vill ha mat snabbt och enkelt.

Vår målsättning är på kort sikt att uppfylla vår affärsidé genom att bli en rikstäckande och internationell franchisekedja. Vårt mål är att ha +20 restauranger i Sverige tills 2022 och att etablera oss utomlands under 2022.

Vår vision är att vara en fast food restaurang där mötesplatsen är naturlig, där vi ser oss som ett av de starkaste varumärkena i vår bransch, både nationellt och internationellt.

 

Grab & Go Burgers