Bli franchisetagare till MrCAP, ett beprövat och fungerande affärskoncept!

 

MrCAP är ett svenskt franchisesystem etablerat 1990. Vi är inriktade på att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, med fokus på bilens exteriör och interiör. Vi behandlar ca 65 000 bilar per år åt privatpersoner och företag i 11 länder.

MrCAP erbjuder ett brett serviceprogram. En MrCAP-behandling är ett hantverksarbete som utförs av medarbetare med passion för bilar och dess ägare. Verksamheten bygger på egen teknik- och produktutveckling, som endast tillhandahålls av licensierade och certiferade MrCAP-företag.

En MrCAP-behandling bidrar till att optimera bilens värde och samtidigt reducera negativ miljöpåverkan, bl.a. tack vare ett mindre behov av rengöring. Bilbranschen är världens största branch sett till antalet anställda och är dessutom en av de mest genomlysta och dynamiska branscherna som finns!

MrCAP Franchise

MrCAP är organiserat i ett Business Format Franchising System, vilket innebär ett heltäckande konceptsamarbete mellan franchisegivare och franchisetagare. Samarbetet omfattar samtliga delar av affärsverksamheten och inkluderar utbildning, driftmanualer och löpande stödverksamhet. Läs mer på http://www.mrcap.com/franchise/


Just nu söker vi franchisetagare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad. Men om du tror att din stad är lämplig för konceptet så tveka inte att skicka in en intresseanmälan.

Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

 

MrCAP