Privat Hemtjänst söker franchisetagare för att expandera vår verksamhet i landet!

 

Företaget Privathemtjänst i Sverige AB är godkända av flera kommuner i landet gällande servicetjänster inom hemtjänst. Vi erbjuder våra kunder och beställare någonting mer - "ett nytt tänk - ett mervärde!”. Nu söker vi franchisetagare för att expandera vår verksamhet i landet.

 

Till våra kunder erbjuder vi samma person som kommer hem till dem varje gång och de får alltid träffa våra medarbetare innan start. Vi vill göra våra kunders vardag lite enklare och tryggare. Privathemtjänst är godkända av Socialstyrelsen/IVO att bedriva Personlig Assistans i hela Sverige. Våra nyckelord är trygghet, stabilitet och självbestämmande.

Företagsidén bygger på att erbjuda kompetent och motiverad personal som är livserfarna, trygga och lojala.

Vi söker livserfarna, engagerade och kompetenta utförare som franchisetagare som har erfarenhet att driva eget eller viljan till att lära sig. Du bör ha ekonomiskt stabilitet, vara socialt kompetent och brinna för att hjälpa människor få en bättre vardag.

Vi är ett företag som brinner för att hjälpa folk och vi söker dig som vill ge det lilla extra till kunden. Våra äldre förtjänar en vettig hemtjänst med samma personer som kommer varje gång, kontinuitet. Vi hoppas att du också vill vara med på din ort.

Ansök genom att fylla i intresseanmälan så hör vi av oss!

 

 

 

Privat Hemtjänst