Putsa - Är du redo för en ny utmaning i ditt liv?

 

Putsa drivs av ägaren Mikael Olsson – regerande svensk mästare i fönsterputsning. I dagsläget söker han franchisetagare för att kunna erbjuda fler privatpersoner prisvärda fönsterputsabonnemang. 

Putsa startade som ett multiserviceföretag och har rötter tillbaka ända sedan 1950-talet. År 2004 valde dock Mikael att satsa på det han var bäst på och Putsa är sedan dess ett renodlat fönsterputsföretag. Genom att lägga allt fokus på det han gjorde bäst har Putsa vuxit och är nu ett av Sveriges största och mest välkända fönsterputsföretag. Detta på en marknad som är under uppsving och varje år ökar stadigt. I dagsläget har ungefär 5000 privatpersoner och företag fönsterputsabonnemang hos Putsa. Huvudkontoret är beläget i Alingsås, och Putsa finns i dagsläget även i Torslanda, Mölnlycke och Lidköping. Putsa är under kraftig expansion och visionen är att i slutet på 2021 finnas på 40 orter och ha 20 000 abonnemangskunder.

Hos Putsa får du vara egen företagare – men med tryggheten och gemenskapen som du får av att vara en del av en kedja. Du får jobba i ett medarbetarstyrt företag som strävar efter att ge varje kund en bra serviceupplevelse. Du får vara med och påverka och utveckla, du styr ditt eget arbete och företag, men du får en stomme att stå på, en bas med kunskap, erfarenhet och idéer att stödja dig mot. 

I ditt paket som franchisetagare ingår bland annat:

• Ett starkt och väletablerat varumärke.

• Utbildning såväl inom fönsterputsaryrket, som administration och marknadsföring av din franchise.

• 100 kunder. Vi hjälper dig att signa dina 100 första kunder och lär dig tekniker och metoder, samt ger dig material för fortsatt bearbetning av marknaden.

• Löpande service och support från Putsas kunniga och erfarna personal.

• Ett skräddarsytt datasystem för ett smidigt arbete på fältet.

• Ett startpaket med diverse material för marknadsföring och kontor (ex tryckta fakturapapper, brevpapper, mall för bilstripning, giveaways osv).

Vi söker en arbetande franchisetagare, så det allra viktigaste är att du vill putsa fönster. Din roll innefattar dock allt som har med företagande att göra, så din roll kommer givetvis att förändras allteftersom företaget växer. Ju större ditt företag blir desto mer fokus kommer du att lägga på ledande av personal och administration med mera. Ett måste är att vara händig och du bör ha god fysik då jobbet är fysiskt krävande. Det är givetvis en merit om du har arbetat som fönsterputsare förut, men det är inget måste. Körkort är ett krav och du behöver behärska svenska väl i både skrift och tal, då kontakt med kunder såväl via mail som telefon ingår i arbetet.  Vi söker dig som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Kanske har du tidigare arbetat som platsansvarig eller arbetsledare, eller arbetar du kanske som hantverkare eller med ett annat fysiskt arbete idag och känner dig redo för nästa steg i karriären? Då är du kanske den vi söker. 

För att ansöka:

Fyll i formuläret nedan eller ring Mikael eller Anki på 0322-63 21 61 eller 0322-63 21 63 för mer information.Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Putsa