Remaljeringsbolaget söker franchisetagare

Är du en driftig och ambitiös person på jakt efter en spännande och lönsam 
franchisemöjlighet? Remaljeringsbolaget erbjuder ett beprövat och lönsamt franchisekoncept - du kan vara igång redan inom en månad!

 
Remaljering - ett franchisekoncept inom hantverksbranschen 
Remaljeringsbolagets affärsidé går ut på att restaurera kakel, badkar och golvbrunnar. Med en specialutvecklad metod remaljeras inredningen istället för att rivas ut och ersättas med ny. Metoden innebär med andra ord ett mycket ekonomiskt och miljövänligt alternativ till helrenovering. 


Stor vikt läggs vid att erbjuda bästa möjliga service varpå arbetsmetoden och alla produkter är testade av Statens Provningsanstalt. Företaget lämnar alltid 5 års skriftlig garanti på utfört arbete. 


Etablera din franchiseenhet på en expanderande marknad 
Remaljeringsbolagets marknad är i princip överallt där det finns våtutrymmen, såsom bostäder, hotell, industrier, skolor, storkök mm. Exempel på kunder är fastighetsägare, förvaltningar, bostadsrättsföreningar, hyresgästorganisationer och privatpersoner. 
Marknaden har ett enormt behov av tätning av brunnar, korrigering av klämringar, justering av brunnsmanschetter, mm. För att möta den ökade efterfrågan söker man nu fler duktiga franchisetagare. 


Bli franchisetagare hos Remaljeringsbolaget 
Som franchisetagare söker vi dig som är seriös och driftig och känner dig redo att driva ett eget företag. Allt som behövs är körkort, bil och ett mindre startkapital. 


I din investering ingår ett komplett startpaket med utbildning, utrustning och ensamrätt till ett eget distrikt. Vi hjälper dig att komma igång och finns tillgängliga på daglig basis för att ge tips och råd och svara på dina frågor. 


Som franchisetagare kan du vara igång redan inom en månad med att renovera golvbrunnar med vår testade metod RENOTÄT. 


För dig som är utåtriktad och tycker om att skapa kontakt med andra människor är detta ett perfekt jobb. Vi sätter en ära i noggrannhet och kvalitet och har därför byggt ett mycket gott renommé i Sverige och Danmark. 


Läs gärna mer om Remaljeringsbolaget och deras arbetsmetoder på www.remaljering.nu


 
Välkommen som franchisetagare hos Remaljeringsbolaget 

 

Remaljeringsbolaget