Safec söker licenstagare till en lönsam bransch!

 

Vi på Safec har insett att det finns ett stort behov hos små och medelstora företag att snabbt och effektivt få hjälp inom en rad specialistkompetenser som inte alltid finns inom företaget. Därför erbjuder vi ett komplett paket av tjänster inom kvalificerad rådgivning och affärsstöd till små och medelstora företag. Alla våra kunder får en personlig rådgivare, vilket ger kunderna en trygg kontakt, och som hjälper dem att lösa både vanliga och mer speciella problem i företagandets vardag.

Produkten vi erbjuder är ett abonnemang som vi kallar Trygg Företagare. Där ingår fri rådgivning inom tjänster som till exempel; redovisning, försäkring, skatt, finans, juridik, bolagsbildning, företagscoaching, IT-tjänster samt webb & trycksaker. Allt detta går genom en och samma kontaktperson, vilket förenklar för företagarna som slipper att ha olika kontakter med en rad tjänsteföretag.

Marknaden i Sverige är mycket stor för tjänster inom företagsrådgivning och administration till små och medelstora företag. Det finns ungefär 926 000 företag i Sverige, och Safec bedömer att ungefär 15 % av dem är behov av företagsrådgivning i någon form, och därför utgör potentiella kunder för Safec.

Vi erbjuder dig att bli licenstagare till Safec och att inom ditt geografiska område bistå befintliga abonnenter med löpande service samt till viss del teckna nya abonnemang via bokningar du får från oss. I uppdraget ingår även löpande merförsäljning av våra tilläggstjänster till befintliga abonnenter. Tillsammans med Safec väljer du din etableringsort och marknadsfokus och ansvarar för den lokala marknadsföringen och underhållet av våra abonnenter. Eventuell nyförsäljning sker mot anvisade och egengenererade kundprospekt.

Som licenstagare till Safec får du:

 • Tillgång till varumärket Safec
 • Exklusivitet inom ett geografiskt område
 • Direkt tillgång till tidigare fonderade ersättningar för abonnemang som redan är tecknade av Safecs innesälj, i det aktuella geografiska området
 • Handbok med utförliga instruktioner, rutiner och riktlinjer för din affärsverksamhet
 • Hjälp med redovisning och bokföring

När du är ny som licenstagare kommer du att få utbildning och träning för att bli en verksamhetschef inom Safec-kedjan, med fokus på kundtjänster och försäljningsmetodik. Utbildningen kommer inte bara ske initialt utan också återkommande så att vi kan hjälpas till att fortsätta utveckla dig som licenstagare.

För att du snabbt ska komma igång med verksamheten har Safec skapat färdiga startbolag med alla de leverantörsavtal som behövs för dig som licenstagare, samt hjälp till finansiering i starten.

Vi söker dig som har:

 • Ambition att driva och utveckla din egen marknadsförings- och försäljningsverksamhet inom ramen för ett attraktivt och genomarbetat koncept
 • Flerårig erfarenhet inom försäljning av företagstjänster
 • God social kompetens
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
 • En välordnad ekonomi
 • Körkort

Är du intresserad och vill veta mer om vårt licenserbjudande, tveka inte att fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

Safec