Är du en driven person med affärssinne? Är du en duktig säljare? Vill du starta ett företag som snabbt blir lönsamt? Stämmer en flera av deras punkter på dig så tycker jag att du ska fortsätta läsa...

 

Det fullkomligt exploderar med skärmar och digital signage i Sverige, men som ny aktör är det en svår marknad att ge sig in på. Du behöver rätt utrustning, teknisk kunskap, annonsproduktion och en hel del annat. Skärmexpo är ett skärmföretag som bara på några få år har gått från 0 till 100-tals digitala skärmar runtom i Sverige.

Vi befinner oss just nu i en stor expansionsfas där vi söker entreprenörer som vill starta upp skärmföretag i sina lokala städer.

Vårt mål är att vara Nordens mest lönsamma skärmföretag 2022. Vi har redan idag ett flertal nöjda franchise-ägare som inom några få månader går plus.
Vi erbjuder ett helhetskoncept med allt som behövs för att driva ett lönsamt skärmföretag. Detta koncept är utvecklat under år av experimenterande och finslipning för att det ska innehålla allt du behöver för att starta upp från grunden eller ta ditt existerande skärmföretag till nästa nivå. Alla delar i konceptet är uppbyggda för att öka din lönsamhet maximalt.
Vår modell bygger på långsiktiga affärsrelationer som genererar passiva intäkter över tid. Vi krånglar inte till det utan lägger allt fokus på försäljning. De flesta skärmföretag misslyckas för att de har för dålig försäljning och det beror sällan på deras skärmar utan en helhet kring paketering och försäljningsupplägg.
Vi tar hand om alla de svåra bitarna så du kan lägga allt fokus på att sälja och bygga resultat.
Det finns idag inga andra franchiseföretag för digitala skärmar i Sverige, vilket gör detta till ett helt unikt franchisekoncept.

Konceptet är perfekt att driva lokalt då du kan jobba i ditt närområde istället för att åka långt iväg. Vi erbjuder våra franchisetagare ett färdigt affärskoncept för digital signage och allt därtill.
2 affärsområden som kompletterar varann
Skärmexpos modell baserar sig kring 2 affärsområden som perfekt kompletterar varandra. De är:

Annonsnätverk
Annonsnätverket är själva grunden och kärnan i vår verksamhet. Detta område innebär att ett nätverk av digitala skärmar sätts på välbesökta platser lokalt i din stad. Sedan säljes annonsplatser på detta nätverk till företag som vill synas i just din stad. Att företag alltid vill synas mer är ju att faktum. Lägg sedan ihop detta med att skärmar är något nytt och spännande, så kommer du märka att det är många som är intresserade av att gå med.

Hårdvaruförsäljning
Affärsområde 2 är något som kompletterar annonsnätverket något enormt, nämligen hårdvaruförsäljning. Genom att driva våra egna annonsnätverk i flera år, märkte vi snabbt att folk efterfrågade egna skärmar i sina butiker, kontor etc. Tack vare denna efterfrågan spenderade vi över ett år på att ta fram den perfekta digital signage produkten för företag. Lösningen vi kom fram till kallar vi iScreen.
Vi säljer en färdig produkt som gör det enkelt för kunden att komma igång med digital skyltning i sin egen miljö.

Vårt mål var att eliminera så många som möjligt av de problemområden som idag finns när företag har sina egna digitala skyltar. Allt för att maximera kundnyttan och kundnöjdheten.

Försäljningsmetodik
Aktivitet * Kvalitet = Resultat
Vi hjälper er att sätta upp aktivitetsmål och ger er de verktyg vi själva använder för
att uppnå stora resultat. Vi hjälper er att bryta ner affärerna på veckobasis och hur er vecka kan läggas upp för att maximera er försäljningstid.

Break even snabbt
Med vårt koncept får du stenkoll på din kostnadsmassa, och på så vis också ditt resultat.
Vårt mål är att göra ditt företag till ett av de lönsammaste skärmföretagen i Sverige. Med vårt koncept går du break even redan vid 3-5 sålda årsavtal.

3 månaders punktinsats
Grunden till vår säljstrategi grundar sig i en 3 månaders punktinsats varje år. Under 3 månader jobbas det stenhårt med försäljning och i princip hela årets försäljning gör under den här perioden.

Hårdvara och Koncept
För att hålla nere den initiala kostnaden för startpaketet så har vi tagit fram en finansieringslösning där paketet läggs på leasing. Leasing är fördelaktigt eftersom kostnaden inte påverkar balansräkningen. I upplägget finns inget restvärde och ingen förhöjd första avgift. Med detta upplägg kan ni komma igång snabbt och tjäna pengar från start.


Vi söker just nu franchisetagare i följande städer:

  • Eslöv
  • Värnamo
  • Ljungby
  • Tingsryd
  • Göteborg
  • Kungsbacka
  • Ronneby

Har du ett förslag på annan stad får du givetvis kontakta oss.

 

Skärmexpo