Smarter Marketing: Vill du arbeta som en lokal medierådgivare?

 

Önskar du bli egen medierådgivare i ett lokalt område, och utvecklas/utbildas inom digitala medier? Som franchisetagare hos oss på Smarter Marketing får du det, men också en bred digital portfölj, ett beprövat koncept samt en helt egenmarknadsavdelning till ditt förfogande.

Smarter Marketing är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Det betyder att vi erbjuder rådgivning inom media samt anpassat medieköp till våra kunder. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm, Bromma och har funnits i tre år. Idag har vi över 600 kunder runt om i Sverige. Vi är cirka 30 anställda och önskar nu utöka styrkan och den lokala närvaron ute i landet genom vår agentverksamhet Smarter Agent.

 

Våra produkter och tjänster:

Hemsidor, SEO (sökmotoroptimering), SEM (sökannonsering: Adwords, Bing etc), Sociala Medier (Facebook, Instagram etc), Displayannonsering (Banners),Mobilannonsering, Videoannonsering, Copywriting/Content, inlägg i sociala medier mm - en bred portfölj vill säga.

 

Så jobbar du som agent på Smarter Marketing

Vår idé med Smarter Agent är enkel: Vi vill nå ut med våra produkter och tjänster på lokal nivå. Vi är övertygade om att man ligger närmast både affären och samarbetet på det sättet. Som agent på Smarter Marketing “äger ni därför ert område” och blir en självklar partner inom digital marknadsföring.

Smarter Agent innebär att du blir egen företagare under vårt varumärke. Smarter Marketing bistår med både leads listor på företag i det område ni skall bearbeta, samt en egen landningssida på vår hemsida. Här beskriver vi dig som vår lokala medierådgivare och alla förfrågningar i ditt område kommer därmed tillfalla dig.Dessutom kommer vi att marknadsföra dig lokalt, så att du får vind i seglen redan från start i form av inkommande förfrågningar direkt från ditt agentområde.

 

Din utbildning, din marknadsavdelning

Vi står för löpande utbildning och vår marknadsavdelning står till ditt förfogandegällande produktion, medieköp och kampanjer. Hos oss finns ingen inträdes avgift, vilket ytterligare underlättar att ta steget fullt ut som egen företagare. I vår serviceavgift inkluderas kontinuerligt stöd, support/service samt visitkort, CRM-system, epost mm.

En generös provision ingår från första sålda kronan.

 

Som att bli egen företagare, fast enklare

Smarter Agent är ett "bekymmersfritt företagande", då vi hjälper till med allt ifrån att registrera företag till löpande hjälp med bokföring, redovisning, fakturering mm. Vi söker franchisetagare över hela landet som:

  • Har erfarenhet av uppsöka den försäljning
  • Vill lära sig mer om olika digitala medier
  • Har ett driv för att arbeta lokalt

Vid intresse önskar vi sedan träffa dig på plats i vårt kontor i Stockholm.

 

Är du den agent vi söker? Fyll gärna i en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Du är även välkommen med frågor till Andrej Rosén

andrej.rosen@smartermarketing.com

www.smartermarketing.com