Vill du driva ett eget Steakhouse?

 

Har du kört fast och går i samma gamla fotspår eller vill du helt enkelt göra en förändring?

Vi erbjuder dig som har en ny eller befintlig verksamhet en nystart med vårt spännande Steakhouse-koncept för landets lägsta priser. Ett helhetskoncept med mat och miljö i ett paket.

2009 startade konceptet The Steakhouse ”Best place for steaks & burgers” i Kristianstad och har sedan dess ständigt prövats och utvecklats till att hitta de bästa råvarorna och den perfekta menyn. Ihop med en gemytlig inredning har vi ett naturligt ställe att träffas på. Efter vår succé i Kristianstad finns vi nu även i Sundsvall, Vimmerby och har fler på ingång.

Konceptet

Konceptet bygger på en bred meny med stort fokus på grillat. Vi har köttbitar i alla storlekar, högrevsburgare, ribs och även fitnessrätter och sallader. Vi är allt annat än en ”fine dining” restaurang och våra priser ska passa alla målgrupper och alla plånböcker. Det vill säga, hos oss är alla välkomna!

Steakhouse deli

The Steakhouse Deli är för dig som vill öppna ett Steakhouse men har en mindre lokal och mindre antal platser. Där erbjuder vi en Steakhouse Burgers & Meet Deli meny som har lite enklare meny än våra Steakhouse. Här är det fokus på våra hemmagjorda burgare men även våra steaks, möra ribs, fitness sallad och massa side orders & dippor att beställa till. Vi lämnar ingen missnöjd, hungrig eller rånad på sitt besök här. Deli är för dig som har 30-60 antal platser men ändå vill ha en gemytlig steakhouse känsla i din lokal och få ut det bästa av ditt utrymme. Det behöver inte ha ett det mest centrala läget och passar även utmärkt i gallerior. Deli är ett mer lättarbetad koncept och kräver inte lika stora investeringar som helheten The Steakhouse.

Miljö

Då vi själva tillverkar möbler slipper du alla mellanhänder och kan handla direkt av oss och därmed spara upp till 40-50% av kostnaderna. Vi ger dig möjlighet att få skräddarsydda soffor enligt era önskemål vare sig ni vill ha raka, svängda eller helt anpassat efter er lokal. För prisinformation, tveka inte att höra av er. Ta gärna en titt på vår möbelverksamhet på sitz.se för mer information.

Avgifter & Royalty

Du betalar en inträdesavgift på 75 000 kr. Då ingår tillgång till själva varumärket, hjälp vid uppstart, första tryck av menyer, utbildning av kökspersonal, del på hemsidan, del i appen, en designer som hjälper till vid inredning av möbler. Du är även med i centralavtalen med våra leverantörer där du får tillgång till råvaror för mycket bra villkor. Därefter betalar du 2% av försäljningen i avgift och 1 % av försäljningen i marknadsföringsavgift.

Har du rätt förutsättningar och tycker att detta låter intressant? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan så hör vi av oss!

 

Steakhouse