Bli en del av Sushi Dailys framgångskoncept!

 

Sushi Daily erbjuder fullt betjänade sushikiosker som finns främst inom och utanför livsmedelsbutiker, stormarknader, flygplatser och tågstationer i hela Europa. Sushikiosken har skickliga kockar som förbereder och lagar produkter framför våra kunder i butiken – med fokus på både underhållning och hög kvalitet.

För närvarande driver vi mer än 600 fullservicekiosker som serverar sushi i Europa under varumärket Sushi Daily. Vi är idag Europas ledande sushikedja och är nu i färd med att etablera oss i Sverige!

Som franchisetagare står du för väldigt små risker och låga investeringskostnader, vi söker dig med affärsmannaskapet och passionen för sushi. Sushi Daily hjälper dig med resten fram till en nyckelfärdig sushi-kiosk och ger kontinuerlig support kring drift och hjälp med marknadsföring.

Vi söker franchisetagare runt om i hela landet så oavsett var du bor eller vill driva din Sushi-kiosk – fyll i en intresseanmälan eller ring Roland Brimow, 070 77 30 736, så kontaktar vi dig för en fortsatt diskussion.

Varmt välkommen till Sushi Daily!

 

Sushi Daily