Vill du starta eget? Är du intresserad av motion, hälsa och kost? Kanske är du PT men vill köra själv? Då bör du överväga att bli franchisetagare till Train Learn Go!

 

Train Learn Go är en ledande kedja med mobila personliga tränare kostrådgivare. Vi har branschens mest kompletta service och utbud med mer än 12 års erfarenhet på marknaden ger vi dig en grundlig upplärning i både träning, kost och företagsdrift.

Du driver ett eget företag inom ett exklusivt geografiskt område. Du erbjuder dina kunder ett unikt träningskoncept som PT och kostrådgivare hemma hos dina kunder. Du kan driva ditt företag från ditt egna hem, bestämma din egna arbetstid samt hur mycket du vill jobba. Du får tillgång till ett livskraftigt och framgångsrikt koncept som kräver minimal administrativ insats, så att du kan fokusera på det du tycker bäst om.

Vår målsättning är att influera, motivera och träna människor för att öka deras välbefinnande samt fysiska kondition.

Vi erbjuder en affärsidé utöver det vanliga med möjligheten att växa med marknaden i din egen takt, goda vinster och inkomstmöjligheter, låg investering och minimal risk.

Efter 12 år som nationell succé i Storbritannien , etablerar vi oss nu i Sverige. Vi önskar att höra från dig om du har vad som krävs för att lyckas i vårt nätverk.

Vi erbjuder:

 1. Full upplärning
 2. Kontinuerlig support
 3. Nationell marknadsföring
 4. Säljstöd
 5. Kundleads
 6. En välutvecklad och bevisad affärsidé
 7. En allt i en affärsmodell
 8. Hög intäktspotential
 9. Exklusiva rättigheter inom ditt område
 10. Låg risk
 11. Möjlighet till regionalt kedjeansvar (flera områdeslicenser)
 12. Tillväxt- och utvecklingspotential (väx i ditt egna tempo)
 13. Låg investering
 14. Kapitalbehov från 90 000 kr
 15. Möjlighet till finansiering

https://tlg.nordicfranchise.net/