Bengtsons Ost söker franchisetagare till Kristianstad

 

Bengtsons Ost har varit igång sedan 1951. En stor del av framgången som fortfarande ligger som grund till kärnan i Bengtsons Ost är egenlagringen av hårdostar som sträcker sig ända upp till fem år. Nu vill vi sprida vårt koncept till fler svenska städer. Brinner du för ost och vin? Då kanske du är vår nästa franchisetagare.

Som franchisetagare får du vara en del av en växande kedja som har en unik position på delikatessmarknaden. Du får stöd, utbildning och support från dag ett. Vi marknadsför konceptet centralt och du sköter den lokala marknadsföringen för att få fler kunder att hitta till din butik. Som franchisetagare i vår kedja får du bli en del av vårt starka varumärke Bengstons Ost.

Sedan 1985 ägs numera hela Bengtsons Ost av familjen Taninger som bedriver butikerna med samma gamla metoder och i samma gamla anda. Bengtsons Ost finns numera på Väla Centrum i Helsingborg och på Galleria Center Syd i Löddeköpinge. Anslut dig till Bengstons Ost-familjen nu!

Vårt sortiment består idag av cirka 250 olika ostsorter, cirka 40 olika charkuteriprodukter och många andra delikatesser från Europas alla hörn. Bengtsons Ost är osthuset för gourmeter.

Vi söker efter franchisetagare till ett toppenläge i Kristianstad med ett entreprenöriellt driv, stort gastronomiskt intresse och som är säljare ut i fingerspetsarna. Du behöver inte vara ostexpert men ska brinna för sälja ostar och andra goda grejer i världsklass.

Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

Bengtsons Ost