Personuppgiftspolicy

Franchise Finder är ett varumärke som ägs och drivs av Franchise Group Nordic AB (556658-6615), Karlavägen 12, Stockholm (nedan Franchise Finder).

Franchise Finder är en annons- och rekryteringssida som förmedlar kontakt mellan Franchisegivare och personer som är intresserade av att bli Franchisetagare. Franchise Finder ansvarar inte för de annonserande företagen.

Vill du veta mer om vad franchising är, läs mer på denna länk.

 

Hantering av personuppgifter

Franchise Finder samlar in personlig information om dig genom att du fyller i en intresseanmälan. Syftet med detta är att kunna hjälpa dig att bli franchisetagare och att få kontakt med företagen som är franchisegivare.

När en intresseanmälan fylls i skickas uppgifterna till det aktuella företaget, i vissa fall skickas informationen till en av företaget anlitad extern rekryterare. De uppgifter som skickas vidare är de som angivs i formuläret. Företaget kommer att kontakta dig genom de uppgifter du har angett i formuläret.

Dina personuppgifter kommer inte att under inga omständigheter genom oss säljas, hyras ut eller på andra sätt upplåtas till annan part än angivet här.

Franchise Finder ansvarar inte för de annonserande företagens hantering av dina personuppgifter.

Vill du veta vilka personuppgifter som Franchise Finder har samlat in om dig så är du välkommen att kontakta oss. Vill du att dina personuppgifter raderas så gör vi det på begäran utan förbehåll. Har tackat ja till att vara prenumerant på vårt nyhetsbrev sparas din e-postadress tills att du inte längre vill prenumerera, övriga uppgifter raderas efter 36 månader.

E-postpolicy

Av respekt för prenumeranter på Franchise Finders nyhetsbrev gäller följande för hantering av prenumeranters e-postadresser och övrig information: Våra prenumeranters E-postadresser skall under inga omständigheter säljas, hyras ut eller på andra sätt upplåtas till annan part. Utskick görs på sådant sätt att en E-postadress ej blir tillgänglig för andra än aktuell mottagare. I de fall då prenumeranter väljer att avsluta sin prenumeration på vårt nyhetsbrev kommer detta omedelbart och utan förbehåll att respekteras.

Senast uppdaterad maj 2018