BIZNIZ TOOLS arbetar med att träna och utveckla ledare, team och säljorganisationer. Vår vision är att göra människor framgångsrika med bibehållen balans i livet.

 

Affärsidé

Vi förbättrar verksamheters och människors effektivitet, lönsamhet och välbefinnande genom att erbjuda moderna svenskutvecklade och internationellt gångbara träningsprogram i ledarskap, teamutveckling och försäljning.

Vill du vara med på resan?
Vårt team med mångårig yrkeserfarenhet, både som chefer, ledarutvecklare och coacher, har utvecklat en komplett programserie som hjälper chefer och medarbetare att träna sig till att bli bättre på det som är viktigt för dem. Med vår beprövade metodik ger det resultat både professionellt och för balans i livet.
Genom flersinnesinlärning, återkommande repetitioner och arbete i handlingsplan över en längre skapar vi resultat.

Vi söker dig som

  • har modet och uthålligheten att driva eget. Du är driven, självgående och prestigelös
  • inser betydelsen av personlig försäljning. Detta är varje ledarutvecklare själva ansvariga för.
  • brinner för att utveckla andra 
  • värdesätter att ingå i en samarbetsorganisation där vi stöder och sporrar varandra.
  • har gedigen chefsbakgrund som VD, Försäljningschef, Egen företagare, etc. 


Inträdesavgift
Vi erbjuder ett komplett licensavtalspaket inkluderande bl.a. uppstartsträning och stöd i rollen som Ledarutvecklare samt kontinuerlig coach- och säljträning under våra gemensamma träningskonferenser. Grundinvesteringen ligger på 35.000.

Serviceavgift
Serviceavgiften på 2 300: - per månad täcker bl.a. din licens för Office 365 Business Premium, löpande stöd och support samt 7 stycken 1,5 dagars träningskonferenser per år + 3 schemalagda Skypemöten. Kostnaden för själva träningskonferensen ingår i serviceavgiften och innefattar konferensrum, fika, luncher och middag. Resekostnader och hotellkostnad står du själv för.

 

BIZNIZ TOOLS