Brinner du för att driva en framgångsrik verksamhet?

 

Känner du till värdet av ett genomtänkt och lyckat koncept baserat på kvalitet, kunskap och profession? Drömmer du om att lyckas med hjälp av ett starkt och väl testat koncept? Skulle du vilja bli partner i en av de snabbast växande franchisekedjorna?

Det första CLUBTAN Sol & Wellness centret öppnade 2001 och 6 år senare hade 100 stycken öppnat. Idag är CLUBTAN en av de snabbast växande franchisekedjorna. Nu söker ClubTan Master Franchise i Sverige.

Bli masterfranchisetagare med CLUBTAN

Affärsmodellen bygger på en självbetjänande solariesalong. Den ägs och drivs av en enskild ägare men servas centralt av en franchisegivare. Dina insatser på CLUBTAN kan därför kombineras med annan verksamhet eller utomstående jobb.

·       Masterfranchisee betalar 10.000 euros per marknad

·       Masterfranchisee betalar rekryteringskostnad till lokal rerekryteringsföretag

·       Masterfranchisee öppnar min. 1 test shop

·       Utvecklingsplan skapas individuellt per marknad.

Ett kvalitetssolarium 

Inom kedjan, ägs en salong av en oberoende person som följer den centrala administrationen och CLUBTANs regler och kvalitetsstandard.  Denna ägandestruktur innebär att varje salong övervakas noga av såväl franchisetagare som franchisegivare. Alla ägare av en CLUBTAN salong erhåller träning för bästa möjliga drift av sitt Sol & Wellness center. 

CLUBTAN Sol & Wellness har en hög standard och jobbar hela tiden för att nå ett optimalt resultat. Därför ser vi till att ha allting under kontroll och jobbar efter ”check, check and check again”. En metod som kan liknas vid en pilot innan han lyfter, då han kontrollerar att allt fungerar för en snabb och säker landning. Vi försäkrar bland annat regelbundna lampbyten, service intervaller och underhållning av solariumsängar och utrustning, likväl som dagliga kvalitetskontroller. 

Vad får kunden?

Genom innovation och idéutveckling, med en garanti att endast det bästa duger, har vi utvecklat en attraktiv upplevelse att erbjuda för våra sol- och wellness-kunder. En upplevelse för dem som föredrar självbetjäning, och effektiv solning i en välkomnande och hygienisk miljö. Vi erbjuder en unik utrustning som är designad av CLUBTAN själv och kan inte hittas hos någon av våra konkurrenter. Vi har skräddarsydda sängar, designade för specifika hudtyper och våra egna patenterade luft duschar för att förhindra överhettning efter en solning. Speciellt framtagen solkräm finns i varje kabin för ultimat solning. Medlemskap, bokning och betalning sköts via en maskin som också gör en hudtypsskanning och för guidning och rekommendation.  Inget är slumpmässigt och perfektion är det enda som duger. Något som kunden med säkerhet upplever vid ett besök.  

Låter det intressant?

Vi vill expandera till Sverige och söker en masterfranchisetagare med driv och viljan att expandera med CLUBTAN. Kontakta Franchise Group om du är den vi söker. 

 

CLUBTAN Sol & Wellness CLUBTAN Sol & Wellness