Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt person för att bli Franchisetagare för oss!

 

Du ska med personligt engagemang ansvara för drift och utveckling av verksamheten i butiken gällande kundmöte, personal, lokal marknadsföring, genom aktiv bearbetning och bevakning av den lokala marknaden och allmänt verka för att främja kedjans utveckling.

Som Franchisetagare har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till prisvärd, hållbar matglädje.

Du har det övergripande ansvaret för alla delar i butiken såsom varu- och kundflöden, personal, drift, arbetsmiljö, försäljning samt att arbeta med ständiga förbättringar. Detta kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Du kommer bl.a. ansvara för;

  • Övergripande ansvar för effektiv drift samt kundnöjdhet
  • Ta fram samt följa upp och säkerställa budget och affärsplan för verksamheten
  • Totalansvar för butikens NKI, marginal, försäljning, personalkostnader, fys och svinn

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då en central del i befattningen är att leda och coacha dina medarbetare till en effektiv vardagsdrift inom sitt verksamhetsområde samt att leda och förmedla utifrån våra gemensamma arbetssätt samt driva och följa upp prestation. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap samt använda din sociala lyhördhet. Du kommer ha en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Du har ett aktivt matintresse och ett brinnande driv för att utveckla butiken framåt och följa nya trender.

Coop erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas. Vi ser att du har bred erfarenhet och kompetens från dagligvaruhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet.

Rekryteringen av nya Franchisetagare sker löpande och tillträdet till butiken sker enligt överenskommelse.

Coop har utarbetat ett väl fungerande franchisekoncept för försäljning av Coops varor och tjänster. Konceptet ger dig som franchiseföretagare tillgång till Coops alla varumärken och värdefulla "know-how". Att vara franchisetagare innebär att du driver butiken enligt ett franchiseavtal där du har fullt arbetsgivaransvar och är ekonomiskt ansvarig för den största delen av butikens övriga driftskostnader. Som franchisetagare ska du tycka att personligt ägande och ekonomisk risk är en sporre till ökat engagemang. Att vara franchisetagare inom Coop ger även möjlighet till större ekonomisk avkastning. I din roll har du huvudansvaret för butikens helhet och resultat.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

 

COOP