FRAMGÅNGSRIKT SVENSKT PIZZAKONCEPT SÖKER FRANCHISETAGARE!

 

 

Crispy Pizza Bistro är ett modernt svenskt pizzakoncept. Vi serverar kvalitetspizzor, grymma burgare, flatbreads, chicken wings och sallader. Våra pizzor är supertunna och krispiga, men framförallt så är de överlägsna i smak. Vi använder oss enbart av ekologiskt svenskt mjöl, kött från svenska gårdar, och andra högkvalitativa råvaror som höjer pizzorna och burgarna till en helt ny nivå. The Crispy Way!

För branschen låga start-up-kostnader, enkla rutiner och hög lönsamhet gör Crispy Pizza Bistro till ett mycket attraktivt koncept med stor potential att snabbt växa på den svenska marknaden.

Crispys nyskapande och innovativa smaker särskiljer oss från de övriga restaurangerna inom branschen. Pulled pork, flankstek bulgogi, gochujang mayo, chimichurri, tryffel, getost, honung, pinjenötter är bara ett fåtal av de smaker vi har att erbjuda. Självklart har vi även klassiska pizzor.

Vi arbetar efter mottot, Sharing is Caring. Våra pizzor kommer alltid slicade och på ställningar. Det skall vara enkelt att dela pizzorna och umgås med sina kompisar/kollegor/partner. Till maten kan gästerna välja mellan olika svenska hantverksöl, läsk, juicer och noga utvalda viner.

Lokalen är modern, rå och rustik. Det matta svarta innertaket, de vita väggarna och det gråa betonggolvet sätter grunden till The Crispy Design Concept. Gästerna sitter vid rustika träbord, grova träbänkar och gammeldags plåtstolar. Kundupplevelsen fullbordas med att inreda restaurangerna med originella och dekorativa detaljer.     

Crispy har för tillfället tre framgångsrika restauranger i Stockholm;

Vasastan - Södermalm - Kvarnholmen 

Vi har flera effektiva verktyg för att du framgångsrikt skall kunna driva ditt eget Crispy Pizza Bistro, tex ett molnbaserat kassasystem med integrerad app för take away. Omfattande användarvänliga manualer, videos och digitala handböcker, marknadsföringsstrategier, budgetar, prognoser mm.

We got you covered!

Är du intresserad? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan så hör vi av oss!

 

Crispy Pizza Bistro