Snabbväxande succékoncept inom funktionell träning!

 

F45 Training som är grundat i Australien är en av de snabbast växande fitnesskedjorna i världen och finns i 63 länder! Med en framgångsrik och beprövad affärsmodell har konceptet blivit mycket uppskattat att driva genom franchising. Nu söker man franchisetagare även i Sverige!

Missa inte ett ”once in a lifetime” tillfälle att bli franchisetagare du också! Konceptet har även lockat tunga investerare och kända namn, där skådespelaren Mark Wahlberg är en av dem. Nyligen lanserades ett partnerskap med tidigare fotbollsstjärnan David Beckham.

F45 är ett engagerande och innovativt träningskoncept som bygger på högintensiv funktionell gruppträning med styrkepass under 45 minuter. Den populära träningen passar en bred målgrupp från nybörjare till den mer avancerad, och har fått en given plats på en marknad med hög konkurrens.

Konceptet och klasserna är utformade för att lätt kunna anpassas till nya fitnesstrender. Den moderna kundens behov av träningspass som är tidseffektiva och resultatbaserade i ett sammanhang som är attraktivt är en av anledningarna till framgången.

F= Funktionell
45=45 minuter

Studion byggs nyckelfärdig och sedan är det enkelt att komma i gång. Som franchisetagare för en F45 studio får du mycket support och vägledning i ditt entreprenörskap. En egenutvecklad teknik stöder en automatiserad driftsmodell som kräver lite personal och skapar förutsättningar för god lönsamhet.

Skicka in din intresseanmälan här bredvid för mer information om hur du kan bli en framgångsrik franchisetagare till F45!

 

F45