Bli franchisetagare till Fat Frank's

 

DEN 15 SEPTEMBER 2015 öppnade Fat Frank’s Pizza & Wine på Karlavägen i Stockholm och blev med sina knapriga pizzor, färska chark och sin sköna atmosfär snabbt en populär och självklar del av det lokala restaurangutbudet.

 

RESTAURANGEN!

Fat Frank’s Pizza & Wine föddes ur drömmen om ett ställe så som vi själva ville ha det: God mat (pizza :-) ) & bra viner i en skön, avslappnad atmosfär. Anspråkslöst och enkelt men samtidigt snyggt och välkomnande med ett stänk av italiensk elegans. Restaurangen kan beskrivas som ett lättsamt möte mellan ett klassiskt italienskt café och en ”New York Italian”, där doften av nygräddad pizza blandar sig med jazziga toner och smaken av ett glas Barbera...

 

VARFÖR FAT FAT FRANK’S FRANCHISE?

Som en del av Fat Frank’s blir det enklare, lönsammare och roligare att driva restaurang! Vårt koncept är väl beprövat, kräver mindre utrymme, lägre investering och är mycket lönsamt för rätt person. Du behöver heller inte ha någon utbildad kock, pizzabagare eller servis - vårt system gör att vem som helst snabbt kan lära sig oavsett position. Du får också en massa gratis marknadsföring via Fat Frank's Catering (fatfrankscatering.com), som flera gånger i veckan serverar Fat Frank's fantastiska pizza på både privata fester, studentmottagningar och alla möjliga företagsevent!

 

Fat Frank's