Bli en del av FemtiofemPlus!

 

Vill du bli normalframgångsrik? Det vill inte vi!

FemtioFemPlus är ett uppskattat franchiseföretag som erbjuder bland annat städning, trädgårdsarbete och renoveringar hos privatpersoner, företag och kommuner.

Vi söker dig som siktar på att bli mer än normalframgångsrik, som vill representera en uppskattad verksamhet och som har förmågan att känna igen en riktigt lönsam möjlighet när den dyker upp!

Varför är vårt koncept så bra?

Vi anlitar främst seniorer över 55 år – en arbetskraft med många fördelar, mycket erfarenhet, arbetsmoral och kunskap. För många av våra seniorer är det inte bara att dryga ut kassan som lockar. De flesta uppskattar även den gemenskap, tacksamhet, meningsfullhet och frihet som arbetet innebär. Dessutom växer användningen av RUT-tjänster och intresset för att ta hjälp i hemmet av erfarna, trevliga och pålitliga seniorer är stort!

FemtioFemPlus finns idag på mer än 80 orter i Sverige och grundades i Helsingborg 2009. Sedan dess har vi finslipat vårt koncept och samlat på oss massor av erfarenhet. Därför vet vi vad som är viktigt för våra olika kundgrupper, samt hur och när vi bäst når ut till dem. 

Varför är vi det bästa alternativet för dig?

FemtioFemPlus är en stabil och lönsam verksamhet som tack vare våra suveräna franchisetagare och medarbetare har utsetts till Gasellföretag fyra år i rad. 

Som franchisetagare hos oss tar du del av erfarenhetsutbyte och gemenskap i ett stort nätverk med skickliga företagare. Du får gratis säljcoaching två gånger om året samt hjälp med marknadsföring och färdiga marknadsföringsresurser (bland annat webbsajt), systemstöd, HR-administration m.m. Du tar löpande del av nya affärskoncept, samarbeten och förbättringar.

Vårt erbjudande ger dig minimal administration och maximal möjlighet att skapa långsiktiga kund- och medarbetarrelationer, för att du ska få en snabb tillväxt i ditt företag.

Med vårt stöd arbetar du främst med:

Rekrytering: att hitta och anställa riktigt bra medarbetare är en kärnfråga i verksamheten. Vi erbjuder tips, inspiration, stöd och erfarenhetsutbyte – så att du enkelt fångar in dina toppmedarbetare!
Marknadsföring: vi stöttar dig med kunskap, erfarenhet, professionell marknadsföring samt en smidig webbsajt som rankas högt i alla sökmotorer – så att du kan locka kunder och se till att relationen blir långvarig!

Den dagliga verksamheten: du bestämmer vilka tjänster du vill satsa på och du tar emot uppdrag samt tilldelar lämplig medarbetare. Vi stöttar dig med instruktioner gällande t.ex. introduktion för nya medarbetare eller arbetsmiljö, samt finns tillgängliga för handledning – så att du enkelt kan ta hand om dina medarbetare och kunder på bästa sätt!


Vem kan bli franchisetagare?

Det viktigaste för att bli framgångsrik hos oss är att du har rätt inställning och engagemang.

Kravprofil:

  • Du har ett genuint intresse för och kan se potentialen i senior arbetskraft.
  • Du utstrålar trygghet och förtroende och har det driv som krävs för att bygga en verksamhet.
  • Du är en god kommunikatör som är duktig på att bygga nätverk, relationer och att motivera dina medarbetare.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift.
  • Du har en enskild firma eller ett aktiebolag.

Meriterande:

  • Erfarenhet av ledarskap eller personalansvar.
  • Erfarenhet av att ta ansvar för och planera verksamheter/projekt.
  • Ett väletablerat nätverk på orten.
  • Erfarenhet av byggnation, städ- eller trädgårdsverksamhet.

Omfattning och tillträde

Som franchisetagare förväntas du arbeta minst halvtid och alltid vara tillgänglig via telefon under dagen.
Starta ett framgångsrikt och uppskattat företag du också!

 

FemtioFemPlus