Bli franchisetagare till lönsamt koncept

Idén bakom Fiffis restauranger är att en hel familj ska kunna äta lunch eller middag tillsammans utan att det kostar skjortan. Vi vill att det ska vara enkelt att äta hos Fiffis, därför har vi en bred meny där det finns något för alla. Dessutom tror vi på att finnas tillgängliga när du behöver det, därför kan du äta frukost fika, äta lunch eller middag hos oss hela dagen. 

Vi vill även att en god måltid ska vara bra för både miljö och omvärld. Därför arbetar vi för att minimera vårt matsvinn samtidigt som varje måltid serverad på Fiffis matchas med en måltid som ges till skolbarn i Uganda. Fiffis deltar i CSR-projektet A Meal for A Meal, i samarbete med SOS Malta, där hittills över 2 miljoner måltider har serverats till skolbarn i Uganda. 

Fiffis Franschisekoncept

Fiffis restaurangkoncept kräver lägre kapitalinvesteringar än många andra franschisekoncept, dessutom är de löpande driftskostnaderna också lägre. Allt tack vare en patenterad restaurangteknologi.

Hållbarhet

Fiffis restaurangkoncept möjliggör ett minskat matsvinn med upp till 90%  jämfört med andra restauranger. Med CSR-projektet A Meal for A Meal matchas dessutom varje såld måltid i en Fiffis med en serverad måltid i anslutna skolor i Uganda.

Fördelar som Fiffis franchisetagare

En stor fördel med Fiffis franschisekoncept är att teknologin och Fiffis-systemet tar hand om den goda maten, så att du kan fokusera på att ge gäster en trevlig restaurangupplevelse. Därför ser vi att det är viktigare med kunskap om kundservice än matkunnande, för att kunna bli framgångsrik som Fiffis franchise. Vår modell gör det väldigt enkelt att driva sin restaurang, ha koll på sina kostnader och hela tiden ha koll på sin lönsamhet.

Supportorganisation

Vi ger franschisetagaren ett kontinuerligt stöd under drift med allt från marknadsföring till vidareutveckling av restaurangen.

 

Fiffis Fiffis