Bli franchisetagare till ett modernt träningskoncept!

 

Koncept:

fit20 är en innovativ och unik träningsmetod. De flesta människor är övertygade om att styrketräning innebär åtminstone ett par timmars träning i veckan fördelat på 2-4 pass för att vara effektivt. fit20 har ett vetenskapligt bevisat alternativ. Hos oss tränar du bara i 20 minuter, endast en gång i veckan och tillsammans med en dedikerad personlig tränare. Vår träningsmetod bygger på väldokumenterad träningslära och vetenskap inriktad på hälsa och välmående. Tack vare den återkommande inbokade tiden slipper du väntetider. Eftersom vår komfortabla träningsstudio alltid är behagligt sval samtidigt som du tränar i ett lugn och kontrollerat tempo behöver du varken duscha eller byta om. De flesta av våra befintliga medlemmar uppvisar mätbara resultat redan efter några få veckor.

Varför ska jag satsa på fit20

Är du attraherad av en genuin möjlighet att göra skillnad i folks liv? Med fit20 kan du hjälpa människor bli starkare, friskare och mer hälsosamma på bara 20minuter per vecka! fit20 håller på att revolutionera en hel bransch och letar efter personer som vill göra verklig skillnad för kunder, anställda och inte minst sig själva.

Vi vet att vi sticker ut, är innovativa och annorlunda. Därför letar vi också efter personer som vågar sticka ut i mängden och ifrågasätta gamla sanningar.

Drömmer du om att starta eget i hälsobranschen, men tycker att det känns osäkert. Tillsammans med oss ingår du i ett internationellt koncept i snabb utveckling och slipper göra onödiga nybörjarmisstag.

Engagemang, kommunikation, struktur, planering och genomförande. Det är vad som bygger framgången i vårt internationella team.

Vi letar efter dig som

  • är intresserad av träning och hälsa.
  • tycker om att träffa människor och vill göra skillnad.
  • lockas av att driva eget men vill göra det i sällskap med andra.
  • vill driva ett lönsamt och spännande företag.

För oss är det viktigt att säkerställa att du som potentiell franchisetagare har relevant information om vad det innebär att starta en fit20 träningsstudio. På så sätt kan du väga insats, risk och potentiell avkastning för att avgöra om du vill gå vidare i processen mot en egen fit20 studio.

 

fit20