Bli franchisetagare till ett modernt träningskoncept!

 

När vi åldras så sjunker vår muskelmassa, vilket leder till många av de besvär som kostar samhället massor av pengar och orsakar problem för individen. Vi vet att lösningen är styrketräning, men trots detta är det bara en liten minoritet av Sveriges vuxna befolkning som faktiskt styrketränar. Oftast är ursäkten någon av dessa 3. Jag har inte tid Hatar styrketräning eller Jag är inte bekväm i gym-miljö. Därför finns fit20! Hos oss tränar man 20min i veckan (alla har tid), på bokad tid med en personlig tränare (spelar ingen roll att det är tråkigt) och i en sal utan speglar och musik (du kan känna dig bekväm).

Vi har 10 års erfarenhet och 15000 aktiva medlemmar som tränar varje vecka. Första studion i Sverige ligger i Kungsbacka och nu öppnar vi upp för franchisetagare. Inledningsvis i västsverige (så att vi kan vara med o hjälpa till i början) men sedan i hela landet.


Vem söker vi?

Drivs du av att göra nytta och hjälpa andra samtidigt som du bygger upp ditt egna lönsamma företag är du kanske rätt person för oss.

 

Investering och avgifter

En studio är ca 50-100m2 och utrustningen leasas investeringsbehovet är förhållandevis långt. För att klara starten och driften fram till lönsamhet så bör du kunna investera 200-300tkr genom att belåna huset eller sälja fonder. Resterande kapital löser vi tillsammans via bank, ALMI och leasing under förutsättning att din ekonomi och kredithistoria är i ordning. Inträdesavgiften är ca 125 tkr och den löpande franchiseavgiften är 12% av omsättningen

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder utbildning i hur du skaffar kunder, hur du hjälper dem träna effektivt och hur du driver ditt bolag till lönsamhet. Vad vi kräver av dig För att lyckas som egenföretagare krävs att du verkligen är beredd att kämpa för att nå framgång. Precis som med våra kunder så har vi kunskapen och erfarenheten att visa vägen, men vi kan inte göra jobbet åt dig. Inte nog med det, vi som driver fit20 Sverige har bestämt oss för att samtidigt som det är hårt arbete så skall det vara kul att göra. Därför är det viktigt för oss att sätta ihop ett lag med individer som trivs tillsammans. Blir du nyfiken så hör av dig

 

fit20