Är du duktig på att sälja och gillar blommor och människor?

 

På Floral Image förenar vi affärer genom färg med våra företagsblommor.

Våra vackra blomsterarrangemang har en huvudsaklig skillnad, de varar en livstid. Vi har rest världen om att leta efter kvalitetslivade blommor. Idag tillverkar vårt team av blomsterhandlare noggrant och modeblom-mönster som har samma utseende som färska blommor i en kvalitetsvase med ett klart harts som ger utseendet på vatten. Slutresultatet är så verklighetstrogna att även det utbildade ögat har svårt att differentiera mot färska blommor.

Floral Images arrangemang är tillgängliga för uthyrning på antingen lång eller kort sikt och finns i företagskontor, hotellfoajéer och rum, butiker, restauranger, sjukhus, medicinska inrättningar samt bland glada boende och personal i äldrevårds-anläggningar och pensionat.

Allergi-fria, våra blommönster är immuna mot luftkonditionering och centralvärme, vilket innebär att de kan användas i alla miljöer eller klimat. Våra blommor kommer att spara dem pengar jämfört med färska blommor med kort livstid varje år.

Vår affärsmodell och produkt fortsätter att locka intresse från hela världen. Utvecklingen inom blomsterinredning och bekymret med de naturliga blommornas hållbarhet innebär att artificiella blommor är ett växande marknadssegment.

Bevisad internationell franchisemodell bildades 2000 och Floral Image har vuxit till en världsomspännande franchise med verksamhet i Australien, Nya Zeeland, UAE, Sydafrika, USA, Storbritannien och Europa, inklusive Tyskland, Norge och Danmark.

För att möta ständigt ökande efterfrågan söker vi franchiseinvesterare som ser möjligheten för sig själva eller vill använda sitt eget lag. I gengäld kommer en Floral Image-franchise att erbjuda dig:

  • Exklusivt territorium
  • Unikt produktutbud
  • Distinkta varumärkes- och marknadsföringsmaterial
  • Flexibla investeringsalternativ
  • Full träning och pågående stöd
  • Lågkostnader och kundavdragsräntor
  • Möjlighet att arbeta hemifrån

Som franchisetagare kommer du att bedriva en transportbaserad verksamhet, antingen själv eller genom att använda mindre team och få kunder i dina egna exklusiva territorier. Genom att använda vårt testade koncept lär du dig hur enkelt det är att skapa din egen kundbas. Du behöver inte längre försäljnings- eller blomstererfarenhet eftersom vi tillhandahåller all nödvändig teknisk-, försäljnings- och operativ utbildning och support som du behöver från dag ett.

Floral Image är ett varumärke som expanderar snabbt och du kan vara en del av den spännande resan.

Vi skulle gärna välkomna dig till laget!

 

Floral Image