Flügger Färg söker fler franchisetagare

 

Våra kunder vet att Flügger färg betyder kvalitet. Som franchisetagare för oss är du en del av ett starkt koncept och ett välkänt varumärke. Vi är Skandinaviens största producent och leverantör av målarprodukter och är en kedja känd för professionalism och produkter av hög kvalitet. Vi har ett produktsortiment i målarmästerkvalitet som är väldokumenterat och miljövänligt. När du blir en del av Flügger färg-kedjan erbjuder vi dig en lång rad fördelar och du har ett stort team bakom dig som stöder med tekniskt support, utbildningar, marknadsföring och mycket mer.

Flügger färg är ett starkt varumärke som har specialiserat sig på att producera kvalitetsprodukter till både privatkunder och professionella målare. Produkter från Flügger säljs bara i Flügger färg-butiker och därför blir din den enda butiken i ditt område där dina kunder kan köpa våra produkter. Det finns idag ca 550 butiker på internationellt plan och över 150 butiker i Sverige.

Marknadsföring

Flügger tar fram en nationell marknadsföring som syftar till att driva kunden till din butik. Förutom marknadsföring i press och sociala medier, har vi en tydlig hemsida som hjälper kunden i måleridjungeln.

Syftet med hemsidan är att förbereda kunden om vad de behöver, så att ditt säljarbete blir enklare. Vår marknadsföringsavdelning tar även fram säljande material till din butik. Ofta behövs det en mer lokalanpassad reklam. Där har vi en marknadsföringsavdelning som hjälper dig att ta fram bra och säljande material.

Butik

Det är i butiken som slaget om kunden sker. Vi tar fram och utvecklar ett tydligt butikskoncept. Vi ger dig support hur och var du exponerar dina produkter.

Support

Vi har dedikerade regionansvariga som stödjer dig och din butik. Högst upp på vår agenda är din utveckling och lönsamhet.

Helhetsleverantör

Vi vill leverera alla måleriprodukter till dig. Allt ifrån det minsta verktyget till de största färgburkarna. De produkter vi inte tillverkar själva, köper vi in från andra leverantörer. Du ska inte behöva agera inköpare. Vi ordnar det för dig.

Utbildningar

Vi vill hjälpa dig att vara den professionella kontakten på din ort. Vi har utbildningar inom produktkunskap, måleriteknik, försäljningsteknik med mera.

Teknisk service säkrar väldokumenterade produkter av hög kvalitet

Teknisk service arbetar med att testa produkter och utveckla behandlingsförslag. Vi har lång, praktisk och teoretisk erfarenhet av måleri. Vi ger alla tänkbara råd om produkterna och deras användningsområden. Detta gäller givetvis inte bara färg utan även våra tapeter, verktyg och tillbehör. Till våra kunder erbjuder vi teknisk support, kurser och utbildningar, reklamationshantering och har även en telefon-hotline.

 

Vad vi förväntar oss av dig

I vårt koncept ingår att du äger din marknad och därför blir du den enda Flügger färg-butiken i ditt område. Därför är entreprenörskap viktigt för oss. Visar du stort entreprenörskap så försäkrar vi att du får möjlighet att ta hand om dina kunder.

Vem tror vi du är?

Vi tror att du kanske, idag, driver ett måleri och vill utveckla din verksamhet med en färgbutik.

Eller, tror vi, att du driver en annan verksamhet där du vill komplettera med en shop-in-shop.

Vi söker franchisetagare över hela Sverige.

Låter detta intressant? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig! 

 

Flügger AB