Våra parker är alltid iögonfallande, parkerna har en oöverträffad besökarupplevelse med unika ljud- och ljusshower som gör dessa oemotståndliga.

 

History of the brand

Gravity grundades 2014 och har hitintills välkomnat mer än 3 064 763 besökare till våra enheter över hela Storbritannien och runt om i världen.

Vision
Gravity kommer att expandera till mer än 100 av de bästa platserna i hela Europa, Mellanöstern och Asien år 2022. För att komma dit samarbetar vi och arbetar med likasinnade individer och hyresvärdar för att leverera en oöverträffad kundupplevelse.

 

More about Gravity

Framgångsrik franchise måste byggas på kommunikation och hjälp. Det är därför Gravitys affärsmodell
bygger på tre värden: energi, engagemang och spänning. Det är en modell som vi är glada att bjuda in dig att bli en del av.

Det finns en enorm stolthet över Gravity. Det är därför vi båda, som företagets grundare, är aktiva inom alla delar av verksamheten och erbjuder fördelen av vår erfarenhet och expertis för att hjälpa till att få din franchise att växa. Vi är också engagerade i att stödja utvecklingen av franchise-nätverket med saminvesteringar på drygt 15 miljoner svenska kronor till nya franchiseenheter där det är möjligt.

 

 

År 2017 gynnades Gravity av ytterligare tillväxtfinansiering från den framstående Guinness Asset Management Fund. Därefter lanserades 5 nya webbplatser inom portföljen, vilket etablerade Gravity som en ledande aktiv underhållningsupplevelse.

 


Vad kommer härnäst?
Kontakta mig, Fredrik Perman (genom ett formulär här till höger), om du är redo att lära dig mer om att bli en Gravity-franchisetagare.
• Vi kommer att diskutera möjligheter att lära dig mer om dig och din bakgrund.
• Få en fullständig ekonomisk bild, med förbehåll för en NDA.
• Om diskussionerna lyckas kommer vi att bjuda in dig att formellt ansöka om en franchise.
• Ombordstigning i vårt franchise-nätverk börjar med ett komplett träningspaket.
• Vi kommer att arbeta nära dig för att starta din park och utveckla ditt territorium.

 

 

 

Gravity