Vill du bli en del av nya Harrys?

 

Harrys är en social middagsupplevelse med stort fokus på musik, sociala aktiveringar och det perfekta stället att gå till för att fira i stort och smått.

På Harrys kan du njuta av livemusik i alla dess former som DJ:s, trubadurer och konserter samt andra sociala aktiveringar som musikquiz och mat & dryckesprovningar. Till Harrys kommer gäster för umgås, få energi och träffa nya människor medan de njuter av färgglada cocktails & shots och klassiska smakrika rätter med svensk touch.

Som ny krögare hos Harrys ser vi till att du får alla verktyg du behöver för att starta upp din verksamhet. Vår centrala inköpsorganisation förhandlar priser för hela kedjan så att du och dina krögarkollegor får så bra marginaler som möjligt. Vi erbjuder alla nya franchisetagare utbildning i ekonomi, service och råvaruhantering, men också andra löpande utbildningar som gagnar dig och din personal.

Marknadsföring är viktigt för oss och något vi satsar mycket på. Här får du stöttning av vår centrala marknadsorganisation som hjälper dig att kommunicera ut ditt budskap och att aktivera din krog.

Alla våra krögare träffas kontinuerligt i mindre konstellationer för att byta erfarenheter med varandra och för att utveckla sina verksamheter.

Alla nya Harrys som öppnar byggs enligt vårt nya koncept.

Hos oss är du alltid i gott sällskap!

 

Harrys Harrys