Hjälpmedelsteknik söker franchisetagare till en växande bransch

 

Vill du bli en del av en rikstäckande franchiseverksamhet i en angelägen och växande bransch? Människor lever allt längre och har ett ökande behov av olika former av hjälpmedel för att förenkla vardagen. Hjälpmedelsteknik Sverige erbjuder kvalificerade franchisetagare möjligheten att bygga upp en egen verksamhet i en bransch som är i stark tillväxt.

Hjälpmedelsteknik Sverige är Sveriges ledande butiksverksamhet inom en viktig framtidsbransch - hjälpmedelsbranschen. Vi tillhandahåller innovativa, funktionella produkter och hjälpmedel som förenklar vardagen och höjer livskvaliteten för äldre människor och för människor som vill förebygga eller som har temporära eller permanenta funktionshinder.

Under 2019 kommer vi att byta namn på våra butiker till Keep On och i samband med det kommer vi att påbörja expansionen av butikskedjan, som utvecklas på franchisebasis.

Vi har en omfattande branscherfarenhet, är ett väl etablerat namn inom hjälpmedelsbranschen och har idag 4 butiker och en ledande e-handel. Under de närmaste 5 åren har vi målsättningen att etablera 40 butiker över hela landet och även att påbörja etablering av kedjan i andra länder.

Vi välkomnar dig som är en seriös och hårt arbetande entreprenör som vill göra skillnad i människors liv och livskvalitet genom att underlätta vardagen för de alltfler människor som blir äldre i vårt avlånga land.

Våra värderingar utgår ifrån att nöjda kunder skall vara grunden för hur vi tänker, arbetar och beter oss. Våra beslut skall alltid syfta till att skapa förtroende hos våra kunder och utgå från att vår relation till dem kommer att bestå under en lång tid. Vi ska alltid vara lyhörda och försöka förstå andras synsätt och skapa en öppen, konstruktiv och kreativ miljö baserad på kvalitet i alla avseenden. Våra beslut skall sträva efter att bygga en stark organisation av franchisegivare, franchisetagare och leverantörer för att kunna erbjuda våra kunder produkter, tjänster och lösningar som på ett påtagligt sätt kan medverka till ett bättre liv för människor. 

För att du skall komma igång med din verksamhet så erbjuder vi. 

  • Etablerad franchisemodell 
  • Tryggheten att vara med i en kedja med omfattande erfarenhet 
  • Specialdesignad butiksprofil, marknadsföringsmaterial etc. 
  • Utbildning i hur du kommer igång och driver ditt företag 

Vad krävs av dig 

  • Möjlighet att investera 500,000 - 1 mkr. 
  • Ett genuint intresse av människor 
  • Utpräglat entreprenörskap 

Vill du hjälpa människor att förenkla vardagen och få en bättre livskvalitet och är du beredd att jobba helhjärtat för att utveckla din verksamhet? Fyll då i intresseanmälan nedan. 

 

Hjälpmedelsteknik