Drömmer du om eget företag i inredningsbranschen?

 

Företagspresentation

Home Design One är ett inredningsföretag som sedan 1995 jobbar med populära och efterfrågade måttbeställda produkter såsom kök, dörrar, golv samt skjutgarderober. Vi erbjuder våra kunder hjälp alltifrån planering till leverans och färdigt montage Våra kunder är bl.a privatpersoner, fastighetsmäklare och bostadsrättsföreningar.

Är du vår nya inredare?

Som franchisetagare blir du efter genomgången internutbildning inredningsexpert med eget distrikt där du får totalansvar över hela försäljnings- och planeringsprocessen. Genom olika marknadsaktiviteter med understöd från oss utvecklar och underhåller du försäljningen av våra produkter och tjänster i ditt distrikt. Du genomför visningar och hembesök hos bostadsrättsföreningar och egenhemsägare där du erbjuder unika, måttbeställda lösningar som är skräddarsydda för deras bostäder. Du kommer att kunna erbjuda kunden helhetslösningar, alltifrån planering till utfört montage genom våra certifierade, professionella hantverkare. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en komplett säljutbildning inklusive CRM-hantering, produktutbildning, utbildning inom CAD-ritning samt tillgång till diverse mjukvaror som krävs. Du får även hjälp med utformning av kampanjer, marknadsföring och planering.

Vår försäljningschef blir din mentor och ger dig det stöd som krävs för att bli framgångsrik hos oss.

Vår ekonomiavdelning kan även erbjuda hjälp med bokföring, budgetering och rådgivning.

Vem är du?

Du är en strukturerad person som har lätt att kommunicera med människor. Du ska besitta förmågan att planera självständigt och ta egna initiativ. Erfarenhet av produkter i vår bransch är ett plus men det vi i första hand ser som meriterande är din personlighet. Vi söker kandidater som vill jobba både heltid och deltid.

Dina kvalifikationer:

  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift
  • God datorvana
  • Körkort (B)

Vi söker just nu kandidater i följande områden:

  • Stockholm Södra
  • Stockholm Västra
  • Uppsala
  • Västerås

 

Home Design One