Anslut dig till ledarna för den snabbt växande arbetsplats- och coworkingmarknaden. Bli en franchisepartner till IWG

 

IWG, världens främsta leverantör av flexibla arbetsplatser, för samman miljontals likasinnade företagare och gör det möjligt för dem att arbeta mer produktivt. Våra kunder innefattar några av världens mest framgångsrika entreprenörer och individer, och 90 % av Fortune 500-företagen samarbetar med oss.

 

1989 var året som den visionära entreprenören Mark Dixon började revolutionera arbetsvärlden och lanserade den banbrytande koncernen Regus Group från sin bas i Bryssel, Belgien. Under de gångna åren, och som svar på en förändrad marknadsdynamik och kundefterfrågan, har nya varumärkesföretag tillkommit verksamheten genom förvärv och organisk tillväxt, vilket kulminerade 2016 med skapandet av moderbolaget IWG.

 

Fastän att vi har över 3 500 kontorshotell i 120 länder ser vi fortfarande en enorm tillväxtpotential. Vi strävar därför efter att nå varje större tätort, stad och transportnav i världen för att tillhandahålla välbehövliga flexibla arbetsplatsalternativ som sträcker sig från en timmes coworking till fleråriga kontorsavtal – vi ansluter miljontals likasinnade företagare och gör det möjligt för dem att arbeta mer produktivt.

 

Det är så vi hjälper miljontals människor till en fantastisk dag på jobbet.

 

Vad vi gör

Vi skapar personliga, ekonomiska och strategiska värden för verksamheter av alla storlekar genom att tillhandahålla företag och privatpersoner med den arbetsplats som är rätt för deras behov.

 • KONTOR – Välj från vårt enorma nätverk av fullt hanterade kontor och skräddarsy utrymmet efter dina egna unika krav.
 • COWORKING – Letar du efter mer flexibilitet? Varför inte använda våra arbetsplatser på begäran för att få tillgång till hela vårt nätverk när du behöver det.
 • VIRTUELLT KONTOR – Vår virtuella kontorstjänst ger dig en professionell företagsadress och ett lokalt telefonnummer tillsammans med posthantering, samtalsservice och administratörsstöd.
 • KONFERENSRUM – Behöver du pitcha för en potentiell kund? Utbilda ditt säljteam? Presentera för styrelsen? Vi har de perfekta konferensrummen, vad du än behöver dem för.
 •  FLEXIBLA ABONNEMANG – Välj från vårt utbud av medlemsabonnemang och få tillgång till våra kontor, coworkingplatser och affärslounger på det sätt som passar dig bäst.

 

Supportsystem

IWG har etablerat en omfattande supportplattform som ger franchiseaktörer

 • tillgång till komplett användning av dess omfattande paket med proprietära system och verktyg
 • global kundtjänst
 • komplett marknadsföringsplattform inklusive webbplats och program med konfigurering och hantering för listning av IWG-kontorshotell
 • möjlighet att utnyttja IWG:s internationella försäljnings- och marknadsföringskanaler inklusive vårt nätverk av globala företagskonton
 • tillgång till en anpassningsbar marknadsföringsplan
 • tillgång till en rad anpassningsbara marknadsföringsmallar, inklusive skyltar, evenemang, reklam, försäljningssäkerheter, PR-material och IWG-kontorsmaterial
 • regelbunden granskning av marknadsföringsplanen av IWG-teamet
 • rekrytering och utbildning av personal.

 

Investeringsfördel

Sedan vi startade vår verksamhet 1989 har vi öppnat i genomsnitt två kontorshotell varje vecka.

 

Efterfrågan på flexibla arbetsplatser växer exponentiellt. För att möta denna efterfrågan vill vi snabbt utöka vårt nätverk genom ett globalt franchiseprogram som gör det möjligt för våra franchisepartners att dra nytta av vår skala, vårt världsklassade system och vår beprövade affärsmodell.

 • VÄXANDE EFTERFRÅGAN, BEGRÄNSAD TILLGÅNG

Sektorn av utrustade kontor erbjuder en mängd möjligheter för franchisepartners, då efterfrågan på flexibla arbetsplatslösningar snabbt överträffar tillgången.

 • DRA FÖRDEL AV EN ETABLERAD KUNDBAS, UTNYTTJA VÅR BEPRÖVADE AFFÄRSMODELL

Våra varumärken inspirerar till stark lojalitet, med miljontals kunder som använder våra produkter och tjänster varje dag. Vi uppfann affärsmodellen för utrustade kontor för mer än 30 år sedan och har kontinuerligt förbättrat den sedan dess. Varje del, från försäljning och marknadsföring till plattformar och processer, är utformad för att förvandla den outnyttjade potentialen på marknaden till exceptionell kontantavkastning.

 • ETT FRANCHISEPARTNERSKAP TILLSAMMANS MED MARKNADSLEDAREN

Vårt nätverk är mer än sex gånger större än det hos vår närmaste konkurrent. Kombinerat med vår oöverträffade IT- och digitala plattform gör detta oss till den obestridda ledaren av sektorn av utrustade kontor.

 

Vad utgör en bara franchise?

Vi letar efter ambitiösa och drivna partners som vill vara en del av ett internationellt märkesnätverk och dra nytta av att kopiera en beprövad modell genom att använda de etablerade processerna.

 

Genom att äga en franchise kan tidigare egenföretagare maximera sina filialers prestation och få de ledaregenskaper som krävs för att stötta sina centerteam att öka försäljningen och hålla sina kunder nöjda – två viktiga delar av att driva ett Regus-kontorshotell.

 

Du bör vara entusiastisk om varumärket men också sektorn som helhet – vi ser redan betydande förändringar i hur människor arbetar med arbetsgivare och arbetstagare och förstår fördelarna med att arbeta i en delad kontorsmiljö.

 

IWG