Öppna en Kasai Kitchin eller konvertera en befintlig enhet?

 

Efter flera år av framgångar med våra stora Kasai-enheter i Sverige har vi nu tagit fram Kitchin-konceptet. Kitchin betyder litet kök på japanska och är därför en mindre version av våra större restauranger. Här ska gästen känna igen maten, drycken och atmosfären – men få allt paketerat i ett enklare och lättillgängligt format.

Till Kitchin skall du kunna komma på lunch, en after work, en middag, eller för att ta några bra drinkar på kvällen. Vi vill ta atmosfären och känslan från Tokyos livliga bakgator till svenska städer!

Vi erbjuder ett nyckelfärdigt koncept med centralt framtagna verktyg och stödfunktioner. Allt ifrån recept, inköp, etablering, interiör med mera. Så att du som franchisetagare kan fokusera på att leverera en sådan hög kvalitet som möjligt. Samtidigt finns huvudkontoret nära tillhands och ger dig all service och hjälp som du kan tänkas behöva.

Som franchisetagare på Kasai Kitchin ser vi helst att du är fullt engagerad i restaurangen och har en känsla för service och detaljer. När franchisetagaren är en del av driften och driver sin restaurang på plats blir ofta resultatet lyckat. På så sätt kan man försäkra sig om att kvaliteten alltid håller samma höga nivå som man kan förvänta sig.

Vill du öppna en Kasai Kitchin eller kanske konvertera en redan befintlig enhet? Fyll då i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

 

 

 

Kasai