KAYAKOMAT- starta obemannad nyckelfärdig kajak & SUP -uthyrning!

 

Point 65 Sweden är Sveriges ledande varumärke inom aktiviteten paddling och driver Point 65 Kayak Centers, Sveriges ledande kajakuthyrning med ett 20 tal stationer runt om i landet. Nu vill vi öppna fler. 

Vi söker dig som vill hyra ut kajaker i samarbete med oss. Med vår unika KAYAKOMAT kan du driva din uthyrning obemannad.

Häng med!

Att hyra ut kajaker är en ekologisk, rolig och lönsam säsongsverksamhet med låg investeringskostnad. Genom att gå med i vårt system får du en färdig egen hemsida, ett proffsigt bokningssystem, tillgång till ett nyckelfärdigt, inarbetat koncept samt tillgång till Sveriges ledande varumärke!

 

Central marknadsföring

Idag sker alla köpbeslut via nätet. Det gäller även att hyra kajak & SUP. Det gäller därför att synas i flödet när konsumenten letar lösningar. KAYAKOMAT by Point 65 Sweden investerar därför löpande i omfattande marknadsföring på nätet.

Dessutom får vi en fantastisk extra skjuts på Google genom att vara många uthyrare med relevant innehåll under samma paraply och hemsida. Utöver den stadda marknadsförings-kassa, driver vi på så sätt trafik till den centrala bokningsplatsen som genererar bokningar till din KAYAKOMAT i betydligt större omfattning än vad man kan åstadkomma på egen hand.

KAYAKOMAT -så funkar det

 

Vi har utvecklat ett koncept med ett centralt bokningssystem på nätet med integrerade smart-locks och ett särskilt utvecklat, täckt, kajakräcke - vår KAYAKOMAT. När dina kunder bokar sin kajak/SUP hyra får dom automatiskt en kod som låser upp kajaken. Du slipper vara på plats varje gång en kajak eller SUP hyrs ut eller återlämnas. Konceptet kan därmed drivas som en delvis obemannad fritidssysselsättning. KAYAKOMAT behöver vare sig el eller vatten.

Har du inte en lämplig plats för en KAYAKOMAT? Lugn, vi löser det via din lokala kommun.

En trygg upplevelse

KAYAKOMAT by Point 65 Sweden erbjuder en bekväm och trygg upplevelse där varumärket borgar för en mycket hög kvalitet på säkerhet, utrustning och service. Det ger en extra dimension, att smidigt kunna hyra på en rad olika orter från en meny av kvalitetsutrustning.

Konsumenter kräver en säker, proffsig,förtroendeingivande och smidig betalningsfunktion på nätet. Allt detta finns integrerat i vår bokningsfunktion.

Alltid fräscha kajaker!

Den vanligaste oron hos hyrkunder är att uthyraren erbjuder undermålig och/eller gammal, sliten utrustning vilket tyvärr är vanligt förekommande i branschen. I KAYAKOMAT -konceptet ingår därför att utrustningen löpande byts ut. Den säljs lätt begagnad, till reducerade priser. Där kan du hjälpa till mot en generös kommission. Efterfrågan för lätt begagnade Point 65 kajaker & SUP:ar är mycket hög. Utförsäljningen går därför snabbt och enkelt. På detta sätt kan vi

garantera hyrkunderna fräsch, splitterny utrustning var i Sverige dom än väljer att hyra.

Support, utbildning, community och administration

 

I systemet ingår support, initial och löpande utbildning, ett admin system liksom regelbundna träffar med medlemmarna i nätverket som man utbyter erfarenheter och kunskaper med.

Låg investering -hyr din KAYAKOMAT! 

Du kan hyra din KAYAKOMAT av oss inklusive all uthyrningsutrustning såsom kajaker och tillbehören. Dit investeringsbehov är då endast 30.000kr!

 

Detta är Point 65 Sweden

Point 65 Sweden, grundat 1999, är Sveriges ledande kajakföretag och ett av världens mest kända paddelsport-varumärken. Point 65 Sweden utvecklar och tillverkar innovativa högkvalitetskajaker som säljs i över 50 länder runt om i världen.

 

Kayakomat