KAYAKOMAT- starta obemannad nyckelfärdig kajakuthyrning!

 

Point 65 Sweden är Sveriges ledande varumärke inom aktiviteten paddling och driver Point 65 Kayak Centers, Sveriges ledande kajakuthyrning med ett 20 tal stationer runt om i landet. Nu vill vi öppna fler. 

Vi söker dig som vill hyra ut kajaker i samarbete med oss. Med vår unika KAYAKOMAT kan du driva din uthyrning obemannad.

Häng med!

Att hyra ut kajaker är en ekologisk, rolig och lönsam säsongsverksamhet med låg investeringskostnad. Genom att gå med i vårt system får du en färdig egen hemsida, ett proffsigt bokningssystem, tillgång till ett nyckelfärdigt, inarbetat koncept samt tillgång till Sveriges ledande varumärke!

 

Central marknadsföring

Idag sker alla köpbeslut via nätet. Det gäller även att hyra kajak. Det gäller därför att synas i flödet

när konsumenten letar lösningar. Point 65 Kayak Centers investerar därför löpande i omfattande

marknadsföring på nätet. Dessutom får vi en fantastisk extra skjuts på Google genom att vara många uthyrare med relevant innehåll under samma paraply och hemsida. Så utöver en stadd marknadsföringskassa, driver vi på så sätt trafik till den centrala bokningsplatsen som genererar bokningar till din KAYAKOMAT. Och i betydligt större omfattning än vad man kan åstadkomma på egen hand.

KAYAKOMAT -så funkar det

Vi har utvecklat ett koncept med ett centralt bokningssystem på nätet med integrerade smartlocks och ett särskilt utvecklat kajakställ - vår KAYAKOMAT. När dina kunder bokar sin kajakhyra får dom automatiskt en kod som låser upp kajaken. Så du slipper vara på plats varje gång en kajak hyrs ut eller återlämnas. Konceptet kan därmed drivas som en delvis obemannad fritidssysselsättning. Har du inte en lämplig plats för en KAYAKOMAT? Lugn, det kan vi lösa i samarbete med din lokala kommun.

En trygg upplevelse

Point 65 Kayak Centers erbjuder en bekväm och trygg upplevelse där varumärket borgar för en mycket hög kvalitet på säkerhet, utrustning och service. Det ger en extra dimension, att smidigt kunna

hyra kajak på en rad olika orter från en meny av kvalitetskajaker.

Konsumenter kräver en säker, proffsig, förtroendeingivande och smidig betalningsfunktion på nätet. Allt detta finns integrerat i vår bokningsfunktion.

Alltid fräscha kajaker!

Den vanligaste oron hos hyrkunder är att uthyraren erbjuder undermåliga och/eller gamla, slitna

kajaker vilket tyvärr är vanligt förekommande. I Point 65 Kayak Center konceptet ingår därför att kajakerna byts ut inför varje säsong. Kajakerna säljs lätt begagnade på hösten, till reducerade priser, men med en avans för uthyraren. Efterfrågan för lätt begagnade Point 65 kajaker är mycket hög. Så utförsäljningen går snabbt och enkelt. Det frilagda kapitalet kommer till bättre användning i plånboken över vintern, än att liggabundet i gamla kajaker. På så sätt kan vi garantera hyrkunderna en fräsch, splitterny kajak var i Sverige domän väljer att hyra.

Support, utbildning, community och administration

I systemet ingår support, initial och löpande utbildning, ett admin system liksom regelbundna träffar med medlemmarna i nätverket som man utbyter erfarenheter och kunskaper med.

Låg investering -hyr din KAYAKOMAT! 

Du kan hyra din KAYAKOMAT av oss inklusive all uthyrningsutrustning såsom kajaker och tillbehören. Dit investeringsbehov är då endast 25.000kr!

 

Detta är Point 65 Sweden

Point 65 Sweden, grundat 1999, är Sveriges ledande kajakföretag och ett av världens mest kända paddelsport-varumärken. Point 65 Sweden utvecklar och tillverkar innovativa högkvalitetskajaker som säljs i över 50 länder runt om i världen.

 

Kayakomat