KAYAKOMAT- starta obemannad nyckelfärdig kajak & SUP -uthyrning!

 

KAYAKOMAT by Point 65 Sweden driver sedan 2006 en kedja av SUP och kajauthyrningar runt om i Sverige. 

Det obemannade konceptet introducerades 2020 och har blivit en succé! Med över 100 stationer runt om i världen varav 84 i Sverige, är KAYAKOMAT redan världens största paddelsport uthyrare. Och vi öppnar löpande många fler stationer. Vi söker därför dig som vill hyra ut SUP:ar och kajaker med självbetjäning i samarbete med oss.

Point 65 Sweden AB, företaget bakom KAYAKOMAT, är Skandinaviens ledande varumärke inom aktiviteten paddling.

Häng med!

 

Att hyra ut SUP och kajaker är en ekologisk, rolig och lönsam säsongsverksamhet med låg investeringskostnad. Genom att gå med i vårt system får du en färdig egen hemsida, ett proffsigt bokningssystem, tillgång till ett nyckelfärdigt, inarbetat koncept samt tillgång till Sveriges ledande varumärke!

Central marknadsföring

Idag sker alla köpbeslut via nätet. Det gäller även att hyra kajak & SUP. Det gäller därför att synas i flödet när konsumenten letar lösningar. KAYAKOMAT by Point 65 Sweden investerar därför löpande i omfattande marknadsföring på nätet.

Dessutom får vi en fantastisk extra skjuts på Google genom att vara många uthyrare med relevant innehåll under samma paraply och hemsida. Utöver den stadda marknadsförings-kassa, driver vi på så sätt trafik till den centrala bokningsplatsen som genererar bokningar till din KAYAKOMAT i betydligt större omfattning än vad man kan åstadkomma på egen hand.

 

KAYAKOMAT -så funkar det!

Vi har utvecklat ett koncept med ett centralt bokningssystem på nätet med integrerade smart-locks och ett särskilt utvecklat, täckt, räcke - vår KAYAKOMAT. När dina kunder bokar sin kajak/SUP -hyra får dom automatiskt en kod som låser upp kajaken. Du slipper vara på plats varje gång en kajak eller SUP hyrs ut eller återlämnas. Konceptet kan därmed drivas som en delvis obemannad fritidssysselsättning. KAYAKOMAT behöver vare sig el eller vatten.

Om du inte har egen plats så ordnar vi både tillstånd och eventuellt bygglov åt dig med kommunen.

En trygg upplevelse

KAYAKOMAT by Point 65 Sweden erbjuder en bekväm och trygg upplevelse där varumärket borgar för en mycket hög kvalitet på säkerhet, utrustning och service. Det ger en extra dimension, att smidigt kunna hyra på en rad olika orter från en meny av kvalitetsutrustning.

Konsumenter kräver en säker, proffsig,förtroendeingivande och smidig betalningsfunktion på nätet. Allt detta finns integrerat i vår bokningsfunktion.

 

Alltid fräsch utrustning!

Den vanligaste oron hos hyrkunder är att uthyraren erbjuder undermålig och/eller gammal, sliten utrustning vilket tyvärr är vanligt förekommande i branschen. I KAYAKOMAT -konceptet ingår därför att utrustningen löpande byts ut. Den säljs lätt begagnad, till reducerade priser. Där kan du hjälpa till mot en generös kommission. Efterfrågan för lätt begagnade kajaker & SUP:ar från vårt eget ledande märke, Point 65 Sweden, är mycket hög. Utförsäljningen går därför snabbt och enkelt. På detta sätt kan vi garantera hyrkunderna fräsch, splitterny utrustning var i Sverige dom än väljer att hyra.

Support, utbildning, community och administration

I systemet ingår support, initial och löpande utbildning, ett admin system liksom regelbundna träffar med medlemmarna i nätverket som man utbyter erfarenheter och kunskaper med.

 

Låg investering -hyr din KAYAKOMAT! 

Du hyr din KAYAKOMAT av oss inklusive all uthyrningsutrustning såsom kajaker och tillbehör. Ditt investeringsbehov är då endast 50.000kr!

 

Kayakomat Kayakomat