Kebaberia söker franchisetagare i hela Sverige

 

Kebaberia är ett familjeföretag med rötter från tidigt 1980-tal då familjen Yuksel kom till Sverige. Därefter följde en historia med större och mindre restauranger, den kanske mest kända är Kebab och Grillhouse som efter att ha mättat göteborgarnas magar i 22 år nu bytt namn till Kebaberia.

Namnbytet innebar att vi moderniserat vårt koncept och samtidigt genomfört ett generationsskifte i och med att grundaren Necat lämnar över till sönerna med Suleyman i spetsen. Det lyckade nya konceptet gav idén till att starta en franchise-kedja av KEBABERIA-restauranger och här är vi nu.

 

Kebaberia-restauranger är en plats för alla att umgås på. Där människor från flera generationer kan träffas och tillsammans njuta av god mat och gott sällskap. Vi erbjuder take-away men vill samtidigt vara en mötesplats där unga som gamla möter både nya och gamla bekantskaper. En plats mitt i centrum med liv och rörelse som på samma gång ger gästerna chans att varva ner.

Kebaberia 5 RPM Döner är ett tydligt och framgångsrikt restaurangkoncept som serverar Centraleuropas genuina smaker. Ett nytänkande, modernt och profilerat snabbmatskoncept byggt på tradition. Grunden i köket är kebab (grillat kött i olika former), döner (grillat kött som skivas från roterande spett) och falafel som serveras i en modern miljö. Konceptet fungerar framförallt i mindre lokaler i centrala citylägen, men kan vara ytmässigt flexibelt och kan även anpassas till gallerior, köpcentra, järnvägsstationer mm. 

 

Konceptet skall etableras med fristående franchisetagare i hela landet och skapa en kedja av kebaberia-restauranger.

Vårt koncept bygger på att lokala Kebaberia-restauranger erbjuds ett system avseende utbildning, handböcker, profil, marknadsföring, kundmaterial, produkter och metoder vilket underlättar uppstart och försäljning.

Kebaberia-restaurangerna har en hög lokal närvaro och kunskap, som alla franchisetagare får del av genom central samordning.

I dagsläget söker vi främst franchisetagare i Göteborg och Stockholm men andra städer kan vara intressant!

Är du intresserad? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

Kebaberia