Vill du bli en del av Krubberiet? Sveriges första gourmetgatukökskedja!

 

Vi erbjuder nu nya och befintliga entreprenörer möjligheten att ta del av ett unikt och prisat koncept! Krubberiet blev av Sveriges Korvakademi enhetligt framröstade till Sveriges bästa korvkiosk 2017!

Krubberiet öppnades 2013 och är idag ett banbrytande och inarbetat varumärke med två gourmetgatukök i Stockholm, och Sveriges första gourmetgatukökskedja med fullt fokus på korv!

Från konceptualiserade enheter erbjudes korvar, dressingar och tillbehör baserade på egna recept samt nybakat bröd. Logo och inarbetad design är dessutom varumärkesskyddade!

Du som franchisetagare kan med andra ord alltid vara säker på att du erbjuder dina gäster något alldeles särskilt!

Du jobbar utefter en enkel och fast meny med vinstdrivande marginaler.

Vi tillhandahåller egna gatukök men erbjuder även omprofilering och anpassning av befintliga enheter samt övriga anpassningsbara lokaler.

Ta del av våra olika överkomliga modellprogram och starta din verksamhet per omgående! Vi börjar initialt med att erbjuda detta franchise upplägg i Storstockholm. Är du dock intresserad av att öppna denna franchise på annan ort i Sverige så vänligen fyll även då i en intresseanmälan och specificera orten, så återkopplar vi till dig när det är dags för nationell lansering.

Vi ser fram emot just din intresseanmälan!

www.krubberiet.se

 

Krubberiet