Laura Ashley söker partner i Sverige för grossist-, e-handel-, design service och butiksmöjligheter. Stor möjlighet för rätt person eller företag!

  • Starkt varumärke med anor
  • Genomtänkt kvalitets koncept
  • Solid varumärkesplattform
  • Fördelaktiga kalkyler och villkor
  • Tre segment – Home, Fashion, Interiör

Vår vision är att bygga varumärket genom butiksverksamhet, grossistförsäljning och e-handel i alla de tre nordiska länderna. Vi letar nu efter en partner i Sverige som kan hantera alla delar och med ett huvudansvar för Sverige.

Vi letar även efter singelfranchisetagare som vill driva en egen butik endast.

Laura Ashley är ett genomtänkt koncept med en solid varumärkesplattform och har en klar positionering på marknaden. Laura Ashley har butiker över hela världen med 170 egna samt 260 franchisedrivna i 26 länder. Global omsättning på 3,5 miljarder kronor börsnotering på London Exchange sedan 1985 skapar ett tryggt sammanhang.

Vi söker en svensk partner som ser fördelen med ett solitt koncept med goda möjligheter till goda resultat!

Det finns tre huvudsegment att arbeta med; Home, Fashion och Interiör. Butikerna byggs alltid upp efter Lara Ashleys väl fungerande mall för att på bästa sätt visa hela produktsegment.

Stora lager är ej nödvändiga eftersom vi levererar löpande.

Vi erbjuder våra partners några av de bästa kalkylerna på marknaden, vilket skapar mycket goda möjligheter med höga bruttovinster.

Är du intresserad av att veta mer? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

Laura Ashley