Vill du leda och utveckla vår Franchiseverksamhet?

 

Licenstagare med ansvar för att utveckla vår samarbetsorganisation sökes.

Kan du sälja och tycker om att bidra till att människor växer?

Har du en bakgrund från en ledande post i svenskt näringsliv eller från framgångsrikt eget företagande? Känner du att det är dags att både driva eget och leda en organisation där du får en flygande start? Vill du få tillgång till mycket uppskattade träningsprogram för Team, ledare och säljorganisationer. Utvecklingspotentialen är stor.

Vi är ett svenskt ledarutvecklingsföretag som framgångsrikt utvecklar organisationer, människor och affärer. 

Med stöd av våra erfarna konsulter, tillsammans med vårt unika koncept kring ledarskap, försäljning och teamutveckling hjälper vi våra kunder att skapa de resultat de eftersträvar och till och med överträffa dem.

Våra kunder är allt från stora organisationer till enskilda individer som vi hjälper att ta sig an de utmaningar och möjligheter som idag uppstår i en allt snabbare takt. Kunderna vittnar om ökat resultat och bättre effektivitet samtidigt som de också mår bra. Vårt beprövade koncept bygger på systematiskt arbete över tid vilket skapar långsiktigt varaktiga förändringar och mycket nöjda kunder. 

Vi söker nu dig som vill leda vår organisation med skickliga ledarkonsulter in i en ny fas av vår tillväxt. Du vill även själv lära dig att bli en skicklig ledarkonsult och utveckla kunder i ditt eget bolag. Du är affärsinriktad, resultatorienterad och stimuleras av att utveckla andra. Din ledarbakgrund är gedigen t.ex. som VD, Försäljningschef, Egen företagare, etc.

Är du intresserad av att höra mer om möjligheten? Din bostadsort är någonstans i Sverige.

Välkommen med ditt inledande mejlsvar till  saljandeledare@gmail.com där du berättar om dig själv, vad du gjort och gör samt varför du skulle kunna vara rätt person så kontaktar vi dig.

OBS! Anledningen att vi inte avslöjar vår verksamhet förrän vi startat upp en dialog med sökande är att vi ännu inte kommunicerat rekryteringen internt.