Mail Boxes Etc. söker nya franchisetagare

 

Mail Boxes Etc. (MBE) är världens största franchiseföretag inom post- och företagstjänster. Vi underlättar dagligen företagares och privatpersoners vardag genom att tillhandahålla tjänster och produkter inom posthantering, paketering, frakt, kopiering och dokumenthantering.  

Idag är bristen på tid ett stort problem för många människor, vi vill därför med vårt koncept hjälpa till att lyfta ut processer som ligger utanför deras kärnverksamhet, kompetens eller intresse.

Våra kunder utgörs i huvudsak av små- och medelstora företag, men även privatpersoner och större företag med smak för service. MBE samlar tjänsterna under samma tak och kan därmed erbjuda kunden en komplett och tidssparande lösning. Vi har ett nära samarbete med de ledande företagen inom brev- & paketdistribution såsom PostNord, DHL och UPS. 

Varumärket

Affärsidén grundlades i San Diego, USA 1980 och idag finns vi i mer än 30 länder världen över. MBE konceptet förvärvades av UPS på den Nordamerikanska marknaden under 2001 och drivs sedan dess under egna varumärket The UPS Store. Utanför Nordamerika finns över 1600 butiker, och de flesta hittar man i Europa, rättigheterna för konceptet globalt ligger sedan 2009 hos ett Italienskt bolag med säte i Milano. 

Läs mer på www.mbeglobal.com.  

Bli en av oss

Vi hjälper dig med projektledning för att komma igång samt förser dig med bästa möjliga förutsättningar och villkor. Är du utåtriktad, säljorienterad och framför allt brinner för god service så är du en utmärkt kandidat för oss, resten lär vi dig under den interna utbildningen. 

MBE erbjuder:                            

• Ett globalt beprövat koncept                            

• Ett koncept som säljer tjänster (minimerar uppbundet kapital)                            

• Ett koncept som inte kräver stor butiksyta eller bemanning 

 

Som franchisetagare av MBE bör du ha:                            

• Entreprenörsanda                            

• Viljan att sköta den dagliga driften av din butik                            

• Eget kapital för investering                         

 

 Just nu söker vi franchisetagare i följande städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Karlstad, Växjö, Halmstad.

Om du tror att din stad är lämplig för konceptet, tveka inte att skicka in en intresseanmälan.

 

Mail Boxes Etc.