Mathnasium söker en masterfranchisetagare

 

PROFILBESKRIVNING: Mathnasium är en av de snabbast växande företagen i franchising med mer än 1.000 center runt om i världen. Vi kommer att tilldela endast en licens för Master Franchisor rättigheter för landet Sverige.

Nystartat företag-avgifter och rörelsekapital som behövs för att hantera Sverige: totalt ca $ 750.000 USD. Vi räknar med att Sverige kommer att rymma minst 35 center. Sverige Mathnasium Master Franchisor kommer att ta betalt en startavgift på varje franchise som säljs och ta betalt pågående royalties på varje franchise. De kommer att ge sina franchisetagare utbildning och stöd genom att använda våra betydande befintliga system och infrastruktur.

Vi erbjuder ett verkligt unikt businesstillfälle: exklusiva landsomfattande franchiserättigheter till ett av de mest framgångsrika franchiseföretagen i vår tid. Vi letar efter en driven, passionerad entreprenör för att ta itu med kraften i vårt expanderande varumärke och förvandla livet för tusentals barn i Sverige. Vi kommer att bevilja bara en licens, kan det vara din?

 

VERSION MED LISTPUNKT

  • Mathnasium är en av världens snabbast växande franchise och den ledande verksamheten inom mattehandledning för barn med 1.000 center och växande.
  • Äg den landsomfattande licensen för att vara den exklusiva Master Franchisor i Sverige för Mathnasium.
  • Master Franchisor kommer att ta betalt en startavgift på varje franchise som säljs och ta betalt pågående royalties på varje franchise.
  • Det finns en uppskattad marknadspotential för minst 35 Mathnasium center i Sverige.
  • Nystartat företag-avgifter och rörelsekapital som behövs för att hantera Sverige: totalt ca $ 750.000 USD.
  • Omfattande utbildning och affärsutvecklingsstöd ges vid start och under hela livslängden på din franchiserelation med Mathnasium.
  • Bäst av allt, att vår partner kommer att leverera matteutbildning för att omvandla tiotusentals barns liv i Sverige till det bättre.

INVESTERARPROFIL – LÅNG VERSION: Vi är särskilt intresserade av investerare som har kompetensen och företagande skarpsinnet för att fortsätta förstärka en redan stark varumärkesverksamhet från grunden. Med omfattande stöd från huvudkontoret, men också med betydande frihet för rätt partner för att injicera sin personliga innovation och briljans i projektet. Vår process för inkorporering och träning av nya franchiseutvecklare har noggrant finslipats och fulländats under mer än 15 år. Så även om det innebär betydande engagemang och delaktighet, kommer varje steg av den resan stödjas och uppmuntras av våra specialiserade medlemmar i franchiseutvecklingsteamet.

 

INVESTERARPROFIL – KORT VERSION: Vi är särskilt intresserade av investerare som har kompetensen och företagande skarpsinnet för att fortsätta förstärka en redan stark varumärkesverksamhet från grunden.

 

TRÄNING:

Vi ska lära dig processen att sälja franchise och visar dig hur man kan stödja dem. Vi börjar med att visa dig hur du kan driva ett Mathnasium Learning Center själv. Du kommer att lära dig hur du använder vår uppsättning verktyg för att bygga upp verksamheten. Vi täcker marknadsföring, ledarskap, utbildning, kundrelationshantering, såväl som vår egen läroplan, Mathnasium Method™.

 

SUPPORT:

Från affärskonsultation till årliga konventioner, har du allt stöd du behöver för att driva och utveckla din verksamhet. Vårt centraliserat supportteam är lätt tillgänglig för att stödja dina marknadsförings- och affärsutvecklingsbehov.

 

VARFÖR FUNGERAR DET:

Efterfrågan på matematikutbildning efter skolan är hela tiden hög, men konkurrenterna ger inga resultat.

Varför deras metoder så ofta misslyckas? Eftersom till skillnad från Mathnasium, lär de inte barnen den långsiktiga lösningen av "att förstå" matematik. Ofta trycker de på en kortsiktig fixering genom upprepning, memorisering eller examensplugg. Vår snabba tillväxt på marknaden har berott på att erbjuda en inlärningslösning som helt enkelt fungerar.

Föräldrar upprepade gånger berättar: "Vi har provat privata handledare, online och andra skolor men ingenting fungerade faktiskt ... tills Mathnasium".

Mycket av vår tillväxt har kommit från mun-till-mun, som nyheten att det faktiskt finns en inlärningslösning som verkligen fungerar.

 

BEVIS PÅ FRAMGÅNG:

Vi är ödmjukade av så mycket erkännande och uppskattning vi får.

En undersökning från 2018 från Franchise Business Review ger oss 90 procent i franchisetagare tillfredsställelse. Forbes och Entrepreneur fortsätter att rangordna oss i topp 2% vid sidan av världens mest dominerande franchise-varumärken.

Vår kundtillfredsställelse och -lojalitet är utan motstycke. Dessutom har vi hög erfarenhet av affärsutveckling, utbildnings- och marknadsföringsstöd inom vårt team, vilket återspeglas med en tvåsiffrig vinsttillväxt år efter år under de senaste 8 åren.

Våra grundare och teammedlemmar omfattar framstående akademiker och affärsledare inom branschen, vars innovation och passion håller oss i framkant av matematikutbildningen.

 

EFTERFRÅGAN:

Efterfrågan på matematikhandledning efter skolan är hela tiden hög. Globalt beräknas den privata handledningsmarknaden överstiga 100 miljarder dollar år 2022. Mathnasium växer snabbt för att möta den efterfrågan, med över 1.000 centrer över hela världen.

 

UTMÄRKELSER:

Vi är stolta över att vara rankade i topp 10% av Entrepreneur Magazine's 2019 Franchise 500 och nr 3 på Forbes 2018 Best Franchises to Buy list.

 

Mathnasium