Bli master franchisetagare i världsledande företaget inom bilservice

 • Kom med i världsledande företaget inom bilservice.

  Midas är en del av Mobivia, en stark grupp av sammankopplade företag. Mobivia är Europas ledande företag inom underhåll av bilar, med över 2000 centras, mer än 21 000 anställda och en omsättning på 3 miljarder euro.

  Nate Sherman grundade Midas på 1950-talet i USA, baserat på ett enkelt koncept; byt bilens ljuddämpare på trettio minuter och ge en livstids garanti. Varumärket har varit närvarande i Europa sedan 1970-talet och i Afrika sedan 1990-talet. Midas har nu mer än 2700 centra runt om i världen, inklusive mer än 700 i Europa och Afrika.

  Ett innovativt varumärke

  Midas framgång på varje marknad som den driver är en följd av kundernas behov av ett bilmärkesvarumärke som ger mer öppenhet och kvalitet än fristående garage och lägre pris och bättre kundrelationer än bilhandlare.

  Midas varumärke präglas av innovation. Vår långsiktiga plan för de kommande tio åren bygger på följande principer:

  Bilindustrins utveckling kommer att ske snabbare under de närmaste tio åren än under de senaste 100 åren, med autonoma bilar, elbilar, fler bilar etc.

  Behovet ökar över hela världen.

  Vi har ett starkt socialt och ekologiskt ansvar.

  Den digitala revolutionen kommer att förbättra vår verksamhet i framtiden.

  Midas sticker ut från andra märken för underhåll av bilar, eftersom vi prioriterar service. Vårt uppdrag är att ta hand om alla förare på lång sikt.

  Ett framgångsrikt koncept

  Midas rymmer regelbundna underhållsuppdrag, bland annat byte av olja, filter, däck, bromsar, stötdämpare, batterier, koppling, luftkonditionering och bilutsläpp. Midas framgång kan hänföras till varumärkets fokus på följande:

  ·      Ett nätverk med flera varumärken.

  ·      Snabb service, med eller utan bokning.

  ·      Välkomnande och rena servicecentra.

  ·      Gratis kontroll av vatten och oljenivåer, däck och batteri vid varje besök.

  ·      Gratis offert.

  ·      Villkor för tillverkarens garanti behålls fortfarande (i Europa).

  ·      Ett lönsamt partnerskap

  Vi söker nu en master franchisetagare till Midas, ett världsledande varumärke. Vi garanterar dig exklusiva rättigheter i ett visst territorium. Du kommer att dra nytta av följande:

  ·      Stöd till lanseringen av franchisen, inklusive utarbetande av affärsplanen och lokalisering.<o:p></o:p>

  ·      Inledande utbildning och operativt stöd.

  ·      Användning av Midas varumärke och reklammaterial.

  ·      Tillgång till inköpskanalen.

  ·      Marknadsföringsstöd.

  Vi väntar på dig.

  Vi letar efter partners som kommer att kunna ta hand om varumärkets utveckling inom ett visst territorium genom att driva egna butiker och sub-franchising. De kommer redan att känna till den lokala marknaden och kommer att kunna hitta platser och franchisetagare. Kunskap om fordonsindustrin är en bonus, men är inte obligatorisk. Avkastningen på investeringen beror på andelen egna butiker jämfört med sub-franchisetagarnas, och kan vara ungefär tre till fem år.