Miljönärens™ framgångar – en möjlighet för dig

 

Kan du måleribranschen och dessutom vill vara i en expansiv byggbransch och fokusera på dina kunder mer än på administration och kalkylering?
Då är detta en spännande möjlighet för dig.
Vi på MiljönärenTM söker franchisetagare inom måleriområdet i Göteborg, Uppsala, Sundsvall, Linköping och Norrköping.

En av MiljönärensTM främsta kompetenser utgörs av effektiv projektledning vilket skapar förutsättningar för att du som franchisetagaren kan nyttja detta och bygga ett eget framgångsrikt företag med god lönsamhet.

Grunden i MiljönärensTM affärsidé är supportsystemen och den engagerade personal som stödjer och ständigt utvecklar konceptet.

MiljönärensTM supportkontor finns i Borlänge och kedjan har etableringar i Falun,  Borlänge, Ludvika, Avesta, Rättvik, Mora, Karlstad, Kristinehamn och i Örebro.
MiljönärenTM, som har cirka 190 anställda och omsätter cirka 140 miljoner kronor, ägs av Klas Hedlund och Andreas Söderkvist. Deras ambitioner är att fortsätta arbeta för att företaget ska vara ett modernt ytskiktsföretag som slår vakt om de gamla traditionerna.
Miljönären TM har erbjudit måleritjänster sedan 1940-talet. Redan då präglades verksamheten av en offensiv och modern entreprenörsanda som snabbt blev ett framgångskoncept. Denna offensiva inställning finns fortfarande inom kedjan.
I dag har Miljönären TM utvecklats till ett ytskiktsföretag som förutom måleri också erbjuder tjänster inom golv, fönsterrenovering samt kakel och klinker.
Nu är också Miljönären TM det första svenska företag i branschen som erbjuder ett franchisekoncept på målerisidan.

 

Du har chansen att vara med på denna framgångsresa. Välkommen till Miljönären™!

 

Låter detta intressant?

Fyll i intresseanmälan eller kontakta oss för mer information!

 

Miljönären