Vad sägs om att flytta ihop? Bli Franchisetagare!

 

Montrab erbjuder högkvalitativa tjänster inom tre verksamhetsgrenar:

  • Flytt och montering
  • Städ och lokalvård
  • Förrådslösningar/Self Storage

Vi tror på en fossilfri fordonsflotta, miljömärkta produkter, schysta villkor till personal och att alltid ha högsta fokus på kvalitet. Det tjänar vi alla på, både våra anställda och miljön, samt våra kunder. Välkommen till Montrab – Vi förändrar branschen!

 

Ditt arbete

Du driver din egen region med stöd av Montrab centralt. Genom fullt fokus på kundnöjdhet, hållbarhet och en god arbetsmiljö levererar du en kvalitet som håller i längden. Du och ditt team sköter den lokala marknaden med allt från försäljning till utförande av tjänster och kvalitetsuppföljningar. Till din hjälp har du Montrab centralt som bistår med en palett av tjänster och produkter som du har användning av i din verksamhet. Vi vill att du ska kunna fokusera på din lokala marknad, utan att behöva ta hand om allt från bokföring, lönehantering, affärssystem, webbsidor, sökmotoroptimering, rutinutveckling etc. Har du inte kapitalet själv för att införskaffa den fordonspark som behövs så ordnar Montrab centralt med uthyrning av dessa till din verksamhet.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för att förändra vår bransch till det bättre. Att alltid leverera kvalitet och sträva efter nöjda kunder är ditt signum. Att värna om miljö och en god arbetsmiljö är självklart för dig. Du eller någon i ditt team har högre körkortsbehörigheter, eller ambition att ta detta. Erfarenhet inom flytt, montering, förråd och/eller städtjänster är så klart ett plus. På den lokala marknaden har du ett visst utvecklat kontaktnät som är till gagn för dig i utvecklingen av din verksamhet. Likväl som du har höga ambitioner gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö har du en strävan efter god lönsamhet och en stabil verksamhet i tillväxt.

 

Vad krävs för att starta en enhet inom Montrabs koncept?

Den finansiella insats du behöver varierar kraftigt beroende på hur du vill bygga din verksamhet. Möjlighet finns att via Montrab Franchise hyra de fordon och den utrustning du behöver för att minimera egen kapitalinsats. I ett sådant förfarande öppnar du en mindre enhet med en insats på under 200.000 kr. Vill du finansiera din verksamhet på annat vis är detta självklart okej. Den kapitalkrävande delen tenderar att vara förrådsverksamheten, men vi har finansieringslösningar även för denna del.

 

Vill du veta mer om vårt koncept? Kolla gärna igenom våra filmer på youtube, besök vår hemsida och läs mer om franchise på www.montrab.se/franchise och framförallt – kontakta oss via formuläret så hör vi av oss!

 

Montrab