Bli Franchisetagare med N3rds Bar: Kombinera Passion med Affärsmöjlighet

 

N3rds Bar Historia

Året var 2017 när vi öppnade dörrarna till den allra första N3rds Bar i hjärtat av Stockholm. Konceptet var enkelt: tv-spel, nostalgisk atmosfär, läckra och unika drycker samt mat. Vår vision har alltid varit att erbjuda enastående service och minnesvärda evenemang för våra gäster, och detta är något vi ständigt förfinar och utvecklar.

Vi har en tydlig inriktning på konsolspel som spelas offline, där coach-gaming är i fokus, och detta gör oss relativt unika på den skandinaviska marknaden. Nu, år 2023, inleder vi vår resa för att utvidga vårt koncept, först inom Sverige och sedan med ambitioner bortom de svenska gränserna.

Vem söker vi och var?

Vi letar efter dig som är entreprenörsinriktad, passionerad och delar vår kärlek till konsolspel och nostalgisk kultur. Åldersmässigt riktar vi oss främst mot individer mellan 25-45 år. Vi förväntar oss att du har en stark entreprenörsanda och är redo att dela vårt koncept med resten av Sverige.

Självklart är ett intresse för spel en given förutsättning, men vi ser också fram emot att du har en genuin vilja att skapa en andra hemmamiljö för dina gäster, där många skratt och minnesvärda kvällar kommer att äga rum. Som franchisetagare bör du vara engagerad och ha en långsiktig satsningsvilja för verksamheten. Du kommer inte bara bygga upp den efter dina egna önskemål, utan även hjälpa till att utveckla N3rds Bar med målet att bli branschledande inom eventbarer i ditt område.

Vi har nu siktet inställt på att öppna i följande städer: Göteborg, Malmö, Jönköping, Örebro, Västerås, Norrköping, Uppsala, Gävle, Sundsvall, Umeå, Falun och Karlstad. Om du har en vision om att öppna i en annan stad än de ovan nämnda, tveka inte att höra av dig så kan vi diskutera intresset.

Vad får du som franchisetagare?

Vi erbjuder dig ett väletablerat och beprövat koncept som gör att du kan starta din egen N3rds Bar och driva den utan att behöva genomföra omfattande research och utveckling. Du kommer att genomgå noggrann träning inom alla aspekter av verksamheten, inklusive hantering och drift av din N3rds Bar. Dessutom tillhandahåller vi en omfattande handbok som ständigt uppdateras.

N3rds Bar är varumärkesskyddat och som franchisetagare får du rätt att använda det.

Förutom träning och handledning ingår även lokal support, affärsrådgivning, konceptstöd, tilläggstjänster och mycket mer, där vi gör allt för att stötta dig i din nya karriär.

Öppna din nya verksamhet och bli en del av N3rds-familjen med hjälp av vårt färdiga koncept!

 

Tveka inte att höra av dig om du är redo för detta spännande äventyr tillsammans med oss!

 

N3rds Bar N3rds Bar