Naked Juicebar söker franchisetagare

 

Just nu söker vi en franchisetagare till Kungsbacka, Stockholm och Umeå.

“Born on a sundrenched beach in Australia”, det var så det började. En idé som började ta form under surfmorgnar i Australien, vars grundkänsla av sol och njutning ska återskapas i kundens upplevelse. År 2007 öppnade den första Naked Juicebar i Lund, idag finns vi från Malmö i söder till Umeå i norr och vi vill fortsätta växa, kanske är det tillsammans med dig nästa Naked Juicebar ska öppna?

Naked Juicebar står för nakna, ärliga råvaror. Vi är framförallt ett grab & gokoncept som erbjuder färska juicer och smoothies, samt färska soppor som görs direkt inför kunden av naturliga råvaror. Det är vår huvudprodukt och grunden i Naked Juicebar-upplevelsen.

En juicebar uppfattas naturligt som hälsosam. Naked Juicebar har hälsa som en självklar grund men väljer att inte bygga varumärket enbart kring det. Kunden ska i första hand associera Naked Juicebar med njutning och lekfullhet – hälsan kommer på köpet i helhetsupplevelsen.

Att vara franchisetagare i Naked Juicebar innebär att vara egen företagare och samtidigt ha kollegor som kan stötta och dela med sig av erfarenheter,  du behöver ”inte uppfinna hjulet på nytt”.  För att lyckas som franchisetagare hos oss måste du vara beredd att arbeta heltid i den dagliga verksamheten. Din vardag som franchisetagare kommer nämligen att kretsa kring den dagliga driften. Dina huvuduppgifter kommer att vara många och varierande.

Den största kostnaden är utan tvekan investering och iordningställande av lokalen. Vår erfarenhet av att starta och bygga barer är vid det här laget omfattande och vi finns med dig under hela processen. Barens iordningställande, inredning, maskiner och varulager ska finansieras. Det är därför viktigt att du som franchisetagare har en ordnad ekonomi och möjlighet att själv investera.

Du som jobbar med Naked Juicebar är med och bygger en solskenskänsla i ditt dagliga arbete. Snabb och personlig service, produktkännedom och noggrannhet i kombination med en jordnära och äkta personlighet är ingredienser som behövs för att arbeta med oss och våra kunder.

 

Naked Juicebar