”I hjärtat av varje hushåll finns ett kök”. Noblessa erbjuder högkvalitativa kök med perfektion i varje detalj. Noblessa är mer än ett varumärke, det är en hel livsstil med levande utrymmen och elegans i en perfekt harmoni.

 

Noblessa erbjuder shop in shop lösningar för dig som idag har en butik och kanske bedriver verksamhet inom inredning, byggvaruprodukter, bygg eller renovering och är mogen för att leverera en helhetslösning för varje kund. Nu har Du möjlighet att inte bara utöka din framtid med försäljning av högkvalitativa kök från Noblessa utan också erbjuda din kund badrumsmöbler och garderobslösningar med samma höga kvalité och perfektion.

 Mycket mer än bara ett kök

Noblessa hjälper kunden med deras inredningsbehov – även långt utanför kökets gränser. Hos oss står kunden i centrum för projektet. Vi förstår deras behov och krav. Vi följer från kundens första skiss av sitt kök och för att lyckas uppfylla alla kundens förväntningar räknas varje del. Noblessa vill erbjuda det allra bästa och gör det på en mängd olika sätt. Det är de små detaljerna som gör skillnaden och det ingår i utformandet av det perfekta köket. För Noblessa är perfektion ett globalt tillvägagångssätt.

Ett noblessa-kök är mycket mer än ett rum utformat enligt funktionella krav. Vi lagar naturligtvis mat där men det är också ett rum där man vistas, träffas, samtalar, har roligt och t.o.m arbetar ibland. Köket är husets kärna och en plats där man måsta känna sig bekväm. Utforma ditt Noblessa-kök enligt din egen livsstil, vardag och idéer. Det är ditt kök, det måsta passa just dig och samtidigt vara unikt.

Noblessa-identiteten

Vi är krävande både vad gäller kvalitet och estetik. Vi skapar kök med unik design, material av hög kvalitet och mängder av funktioner. Noblessa´s anställda står till din tjänst med sin erfarenhet, passion och strävan att erbjuda dig bästa service för ditt projekt varje dag. Noblessa kök kombinerar det bästa Tyskland har att erbjuda: raffinerad design, noga utvalda material och högkvalitativ utrustning. Varje del har noggrant valts ut, tillverkats och satts samman för att skapa det allra bästa. Du köper så mycket mer än ett kök, du köper excellens. Noblessa är en del av Nobilia, europas första kökstillverkare som startades för över 70 år sedan, och drar nytta av all deras erfarenhet och innovationsförmåga.

Noblessa söker nu driftiga återförsäljare för shop in shop lösningar. Du kanske idag bedriver verksamhet inom inredning, byggvaruprodukter, ny/ombyggnation, renoveringar av hushåll, driver en bygg eller färghandel, kanske är en mindre husleverantör och ser möjligheterna i att erbjuda en helhetslösning för din kund. Fråga gärna oss, vi står till din tjänst. Vi finns för din skull.   

 

Noblessa