Passion for Eatertainment

 

O’Learys är ett av Sveriges starkaste varumärken i restaurang- och nöjesbranschen. Vi har stolta och nöjda medarbetare med lönsamma franchisetagare. Upp till 10 miljoner gäster besöker våra restauranger varje år. O’Learys har mer än 130 restauranger i 13 länder, vilket gör oss till Sveriges mest expansiva restaurangkedja.

O’Learys mål är att vara en av världens bästa restaurangkedjor och en marknadsledande förebild på alla marknader där vi är verksamma.

 

AFFÄRSIDÉ

Varje O’Learys ska upplevas som en välkomnande kvarterskrog från Boston, var den än ligger.

O’Learys erbjuder gästen en generös helhetsupplevelse där mat, dryck, sport och nöjen serveras av engagerade medarbetare.

 

Varför ska du bli en del av O’Learys-familjen?

O’Learys ger dig som franchisetagare tillgång till ett lönsamt koncept och välkänt varumärke som innehåller:

  • O’Learys utbildningsprogram.
  • Centrala inköpsavtal och rabatter (bryggeri, grossist, kött, arbetskläder, engångsartiklar m.fl.).
  • Central marknadsföring av O’Learys-namnet.
  • O’Learys manualer, intranät och online tryckeri.
  • O’Learys unika väggdekorationer inne i restaurangen.
  • Jobba inom en stark kedja med utvalda franchisetagare.
  • Resurser i form av specialister i allt från projektering till försäljningsuppföljning.
  • Konceptet är skalbart från en klassisk restaurang på 300 kvm till ett Event Center på 6000 kvm. 


Vem söker vi?

O’Learys Trademark letar efter franchisetagare med glöd och engagemang som har en uttalad och genuin vilja att vara en del av O’Learys-familjen och följa vårat koncept. Vi förutsätter att du brinner för service, mat och sport.

Att bli franchisetagare inom O’Learys innebär att du är delaktig i en gemenskap och ett lagarbete där vi tillsammans utvecklar och stärker kedjan och vårt varumärke. I detta samspel är din kunskap, din erfarenhet och ditt engagemang det viktigaste för kedjans fortsatta framgång.

 

Det mindset som genomsyrar vår kedja, organisation och medarbetare beskrivs bäst av: Doing it with passion – på O’Learys nöjer vi oss inte med ”gott nog” utan vi gör det alltid helhjärtat. Vissa skulle kalla oss besatta men vi är bara passionerade.

Är du intresserad av att bli en del av O´Learys-familjen? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

O'Learys