The home of social eatertainment, where every day is a game day!

 

O’Learys är ett av Sveriges starkaste varumärken i restaurang- och nöjesbranschen. Vi har stolta och nöjda medarbetare med lönsamma franchisetagare. Miljontals gäster besöker våra restauranger varje år. O’Learys har mer än 110 restauranger i 13 länder, vilket gör oss till Sveriges mest expansiva restaurangkedja.

På O’Learys brinner vi för att leverera den bästa och mest spännande eatertainment-upplevelsen, dvs mat och dryck i kombination med sport, musik och sociala spel och aktiviteter. Till oss kommer man med vänner, familj eller kollegor för att se den stora matchen, utmana varandra i spel, njuta av den energifyllda atmosfären och äta god mat i vår varma och välkomnande Boston-atmosfär.

O’Learys är fullspäckat med underhållning som lockar folk hela veckan. Vi har sociala spel som bowling, biljard, shuffleboard, pingis, cornhole och sociala aktiviteter som karaokebås och fotobås. Vi anordnar sociala aktiviteter som livemusik och frågesporter. Vi erbjuder den ultimata sportupplevelsen med livesänd sport alla dagar i veckan.

Varför ska du bli en del av O’Learys-familjen?

O’Learys ger dig som franchisetagare tillgång till ett lönsamt koncept och välkänt varumärke som innehåller:

  • O’Learys utbildningsprogram.
  • Centrala inköpsavtal och rabatter (bryggeri, grossist, kött, arbetskläder, engångsartiklar m.fl.).
  • Central marknadsföring av O’Learys-namnet.
  • O’Learys manualer, intranät och online tryckeri.
  • O’Learys unika väggdekorationer inne i restaurangen.
  • Jobba inom en stark kedja med utvalda franchisetagare.
  • Resurser i form av specialister i allt från projektering till försäljningsuppföljning.
  • Konceptet är skalbart från en mindre enhet på 300-600 m2 till destinationsenheter på +3000 m2. 

 

Vem söker vi?

O’Learys Trademark letar efter franchisetagare med glöd och engagemang som har en uttalad och genuin vilja att vara en del av O’Learys-familjen och följa vårat koncept. Vi förutsätter att du brinner för service och att skapa den ultimata kundupplevelsen.

Att bli franchisetagare inom O’Learys innebär att du är delaktig i en gemenskap och ett lagarbete där vi tillsammans utvecklar och stärker kedjan och vårt varumärke. I detta samspel är din kunskap, din erfarenhet och ditt engagemang det viktigaste för kedjans fortsatta framgång.

Är du intresserad av veta mera? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

O'Learys O'Learys